Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by se na Nově šířila lavina! Po šokujícím rozchodu nejpopulárnější moderátorky stanice Lucie Borhyové s Michalem Hrdličkou (některé zdroje uvádějí, že to mělo být kvůli jeho blízkému přátelství s Innou Puhajkovou) došlo k rozbití dlouholetého vztahu dalšího nováckého sporťáka. Tentokrát to ale měl být hezoun Martin Čermák, kdo komu dal košem!

„Koukal jsem, že se Lucka s Hrdličkou rozešli. Tak abyste měli kompletní informace od sporťáků, Martin Čermák se na konci července rozešel ze dne na den s přítelkyní Kristýnou, doslova ji vyhodil z bytu,“ tvrdí náš informátor, který zná oba hlavní aktéry bývalého páru.

Pro přátele sexy dvojice to bylo mohutné překvapení. Martin a Kristýna spolu totiž randili pět let a mluvili už o svatbě.

„Možná se lekl právě toho chomoutu,“ myslí si kamarád populárního Martina.

Ten nám rozchod potvrdil. „Odkud ty informace máte? Je to pravda, nejsme spolu, ale rozhodně to není tak, že bych ji vyhodil ze dne na den z bytu. O důvodech našeho rozchodu se nechci bavit, nezlobte se. Ale chápu, že vás to zajímá, je to vaše práce,“ komentoval pro Super.cz další hvězdný rozchod opora Novy Čermák. Na toho teď asi jeho fanynky uspořádají hon!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám