12
Fotogalerie

Škoda Octavia RS Cup se představí tento víkend v Mostě. Můžete se svézt

O tomto víkendu (17.-18. října) proběhne na mosteckém autodromu Most Autoshow. Kdo má zájem, ten může vyrazit na okruh se svým automobilem a pokusit se stanovit nejrychlejší čas sériového vozu v rámci takzvané The Most Challenge. Chybět ale nebudou ani další atrakce, přičemž zřejmě tou největší bude závodní Octavia RS. Tu si můžete nejen prohlédnout, ale můžete se s ní také svézt.

V rámci Race Taxi vás sveze s Octavií třeba i Petr Fulín, ale pokud by se na vás náhodou nedostala řada, je zde ještě jedna dost zajímavá alternativa. Právě Petr Fulín bude jezdit také se speciálem Seat Leon Cup racer. Na obě tato auta budete potřeba 1400 korun za jednu jízdu.

Kromě zmíněných Race Taxi ale bude jezdit také třeba Nissan GT-R, Subaru WRX STI, další sportovní Octavie nebo Praga V3S, která samozřejmě bude vozit zájemce na terénním polygonu. K vidění bude také řada dalších speciálů, jako třeba závodní Golf II TDI 4x4 naladěný na 221 kW (300 k) od kolegů z Dieselpower.

Autodrom je otevřený vždy od devíti do pěti, jízdy po okruhu s Race Taxi začínají na 350 Kč, za vjezd na trať s vlastním autem zaplatíte 150 korun na deset minut. 

cup_01.pngcup_02.pngcup_03.pngcup_04.pngcup_10.pngcup_05.pngcup_06.pngcup_11.pngcup_07.pngcup_08.pngcup_12.pngcup_13.png

Škoda Octavia

Škoda Octavia je nejprodávanější automobil v ČR a současně nejprodávanější model značky Škoda. V roce 2020 byla uvedena na trh Octavia IV – čtvrtá generace novodobé Octavie, tentokrát se čtyřmi variantami pohonů: spalovací motor, mild-hybrid, plug-in hybrid a stlačený zemní plyn.

Ceny a výbava • První jízda Škody Octavia RS iV • Škoda Octavia Scout • Hybridní modely • Škoda Octavia RS • Test Škoda Octavia 2.0 TDI Evo

Doporučujeme

Články odjinud