Jak asi bylo krásné moderátorce, když se musela setkat se svým expřítelem Michalem Hrdličkou, a dělat před očima diváků jakoby nic? Určitě to byly perné chvilky. Lucie Borhyová tento okamžik ale ustála. A klasicky zářila běloskvoucím úsměvem. Podporou pro ni byl její kolega moderátor Rey Koranteng. Ten ale moc klidně v závěru vysílání nevypadal.

Na sporťákovi Michalu Hrdličkovi nebyla znát nervozita nebo snad ovlivnění hustou atmosférou. Když mu Lucie předávala slovo a zdravila se s ním, smála se tak přehnaně, jako by chtěla všechny přesvědčit o tom, že se mezi nimi nikdy nic nestalo. Michal její pozdrav opětoval. Rozhodně ale nečekal, jakým pohledem ho obdaruje Rey Koranteng.

Mohl by jím totiž zabíjet. A vypadalo to, že Hrdličkovi by klidně uštědřil jednu výchovnou. Dokonce začal zavírat svůj laptop ještě dřív, než Lucie dořekla poslední větu, a musel si něčím zaměstnat ruce, takže si začal hrát s papíry na stole a vrtěl se na židličce. Nakonec však sice nával emocí zvládl a s diváky se urychleně rozloučil, ale kdoví, co se odehrálo, když se vypnuly kamery.  

Fotogalerie
7 fotografií