„Milí Karlovi příznivci, manžel si přeje, abyste věděli o jeho aktuálním zdravotním stavu,“ tak začala své prohlášení Ivana Gottová, manželka Karla Gotta, na sociální síti. 

„I přesto, že se mi to nepíše lehce, situace je bohužel taková, že Karlovi byl při operaci náhlé příhody břišní diagnostikován Non-Hodgkinův lymfom. Bylo potřebné Karla převézt z IKEM na specializované hematologické oddělení I. Interní kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze,“ uvedla Gottová.

„Manžel je v těch nejlepších rukou a pod dohledem těch nejlepších specialistů v čele s prof. MUDr. Markem Trněným, CSc. a jeho týmem odborníků. Dnes byla zahájena onkologická léčba za použití nejmodernějších prostředků,“ ujistila Gottová manželovy vyděšené fanoušky.

„Celá rodina věříme, že i díky vaší podpoře bude mít Karel sílu se uzdravit. Moc vás zdraví a statečně bojuje, protože vás nechce zklamat. Zvládly to jiné rodiny, zvládneme to společně také. Ivana s celou rodinou,“ dodala. Nezbývá tedy nic jiného, než věřit, že se Mistr dokáže této nemoci zbavit, a posílat mu na dálku pozitivní energii.

Fotogalerie
13 fotografií