Hlavní obsah

Seriál Star Trek obnoví v roce 2017

Novinky, Stanislav Dvořák

Zatímco filmy ze světa Star Treku se točí často, seriál se na dlouho odmlčel. Tvůrci ale vyslyšeli volání nejvěrnějších fandů, kteří bez pravidelné dávky Star Treku nevydrží a vrátí se k seriálové tvorbě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ikonický seriál Star Trek se dočká pokračování, nová série se začne vysílat v lednu 2017Video: Reuters

 
Článek

Seriál se po letech „unavil“ a na jaře 2005 ho přestali vysílat s nejistým příslibem, že se možná vrátí, ale to se deset let nedělo. Producent a scenárista Alex Kurtzman (zodpovědný za celovečerní Star Trek Into Darkness z roku 2009) se rozhodl produkovat seriál, který má údajně oživit kouzlo původní série Gena Roddenberyho.

Název zatím není jistý, premiéra už ale byla stanovena na leden 2017. Více podrobností o hercích či scénáři se objeví až během roku. Navíc se má do kin dostat ještě jeden celovečerní film – už v roce 2016.

Star Trek se začal točit v roce 1966. Zpočátku legrační a velmi laciný seriál s amatérskými triky získával stále větší základnu fanoušků, až se změnil ve velkorozpočtový celosvětový fenomén. Následovala spousta filmů, komiksů, knížek a vznik fanklubů od USA až po Asii.

Reklama

Výběr článků

Načítám