Hlavní obsah

Na svatbu v zimě aneb Vsaďte na teplé svršky

Novinky, Eva Dvořáková

Ačkoli už je hlavní svatební sezóna u konce, i na podzim a v zimě se konají veselky. Pokud váháte, co na sebe, jedním si můžete být jisty. Vzhledem k teplotám je potřeba volit teplé svršky.

Foto: Profimedia.cz

Podzimní a zimní svatby svádí k nošení vest, flitrů a kožichů.

Článek

Ve stylu Velkého Gatsbyho

Nebojte se vsadit na objemné kožíšky a kožichy. Obchody nabízejí nespočet barev, střihů i délek. Stříbrné šaty s flitry slaďte s lodičkami v podobně kovovém odstínu a bílým kožichem s dlouhým chlupem.

Nádech éry Velkého Gatsbyho dodáte připevněním ozdoby do vlasů v podobě malé čepičky se síťkou a perem. K tomuto stylingu se nejvíc budou hodit vlasy učesané do drdolu, černé linky a výraznější rtěnka.

Foto: Archiv firem

Ozdoba do vlasů, Lindex, 399 Kč. Lodičky Gino Rossi, 3299 Kč, Answear. Šaty, C&A, info o ceně v obchodě. Kožich, C&A, 1299 Kč.

Mrazivé tóny

Zima přímo svádí ke kombinování chladných pastelových tónů. Zkuste proto jemně mentolové barvy vyskládané kamínky zkombinovat s bílými doplňky. Ocelově šedý  kožíšek do pasu k nim bude vypadat báječně a přidá outfitu punc luxusu.

Romantický celek doplňte o zvlněný účes a pastelově, stříbrně nebo sněhobíle nalakované nehty.

Foto: Archiv firem

Lodičky Melissa, 2299 Kč, Answear. Psaníčko, Lindex, 399 Kč. Šaty, Mohito, info o ceně v obchodě. KOžich, Reserved, info o ceně v obchodě.

Jistý krok

Je pro vás nejpohodlnější plochá obuv a nejradši byste i o sváteční události chodila v teniskách? Na svatbu se to nehodí, ale naštěstí v obchodech seženete elegantní baleríny za rozumnou cenu.

Slaďte s nimi i svršek, například v podobě bundy se zlatými flitry. Do dekoltu vypasovaných šatů sportovního stylu s áčkovou sukní připněte jednoduchý šperk. Po obřadu můžete na bundu obléci delší kabát a ploché baleríny klidně vyměnit za oblíbené tenisky. Moderní trendy kombinování šatů s teniskami více než schvalují.

Foto: Archiv firem

Šperk, Mohito, info o ceně v obchodě. Baleríny, H&M, 799 Kč. Šaty, Reserved, info o ceně v obchodě. Bunda s flitry, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Pro maminky a tetičky

Tmavě smaragdová barva se báječně hodí k béžové a zlaté. Tato kombinace je vhodná především pro starší dámy, například pro maminky či tetičky. Dlouhé šaty po kolena doplňte elegantními zlatými lodičkami se třpytkami, odhalený krk zahřejte šálem a na šaty oblečte jemně béžový dlouhý kabát.

Foto: Archiv firem

Šál na krk, H&M, 599 Kč. Lodičky, Topshop, info o ceně v obchodě. Šaty, C&A, info o ceně v obchodě. Kabát, F&F, 1889 Kč.

Fialová elegance

Dlouhé švestkové šaty sahající po kotníky s flitrovaným bolerkem můžete klidně doplnit elegantními černými doplňky. Pokud nechcete obouvat lodičky, pod dlouhé šaty zvolte vyšší boty na podpatku s délkou nad kotníky. K nim elegantní malou kabelku přes rameno, nebo psaníčko do ruky.

Báječně bude vypadat kombinace tmavé fialové s petrolejově modrým krátkým kožíškem.

Foto: Archiv firem

Malá kabelka, Mango, 449 Kč. Boty, Zara, 1999 Kč. Dlouhé šaty, C&A, info o ceně v obchodě. Kožich, Topshop, info o ceně v obchodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám