Hlavní obsah

Trailery k fantasy od Rowlingové i Star Treku jsou venku

Novinky, sad

Na internetu se objevily dva trailery k filmům, které budou pravděpodobně příští rok patřit ke komerčním hitům. Jde o Star Trek: Beyond a Fantastická zvířata a kde je najít podle J.K. Rowlingové.

Upoutávka na film Star Trek Beyond Video: Paramount Pictures

 
Článek

Nový díl Star Treku natočil režisér Justin Lin podle scénáře Roberta Orcia a Simona Pegga. Hrají v něm Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldanaová, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin, Idris Elba, Joe Taslim a další. Premiéra je naplánována na 21. července.

Upoutávka na film Fantastická zvířata a kde je najítVideo: Freeman Entertainment

Nový snímek podle scénáře slavné J. K. Rowlingové vychází ze světa Harryho Pottera, ale diváci se už nesetkají se známými herci. Herec Daniel Radcliffe ani Rupert Grint a Emma Watsonová v něm nebudou.

Hlavní role dostali Eddie Redmayne, Colin Farrell, Ron Perlman, Katherine Waterstonová, Ezra Miller či Samantha Mortonová. Rowlingová před časem uvedla, že nejde o pokračování potterovské série, ale spíše o rozšíření původního světa. Ve filmu se objeví Newt Scamander, autor učebnice o fantastických zvířatech, kterou měl ve škole kouzelnický učeň Harry. Premiéra bude 17. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám