Hlavní obsah
Článek

Modelka Amber Rose (40) udělala z výrazných sedacích partií svou přednost, díky níž prorazila v oboru, kde není pro dámy jejích tvarů příliš prostoru. Její zadnice ovšem není až tak úplně dílem přírody.

Provokatérka s postavou ve tvaru přesýpacích hodin své tělo ráda vystavuje v titěrných bikinách, jimiž zdůrazňuje své oblé křivky. Amber doposud tvrdila, že její chlouba je výsledkem cvičení, ale během procházky s dvouletým synem Sebastianem se ukázalo, že obří zadnice je tak trochu podvodem.

Ve chvílích, kdy se modelka věnovala mateřským povinnostem, se totiž v extra upnutých legínách ukázalo, že se jí na zadku nerýsují kalhotky, ale vycpávky, díky nimž narostla o pár dalších centimetrů. Tato vychytávka je v jejím případě dost překvapivá, protože v sedací oblasti rozhodně nestrádá.

Amber Rose už dříve čelila nařčení, že si zadek nechala uměle domodelovat. Modelka sice jakékoliv zásahy do svého těla popřela, ale klinika ve Filadelfii ji potvrdila jako svou klientku. Amber byla doslova označena za „chodící billboard“ společnosti, která ji měla vylepšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám