Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Zoufalý Mareš s manželkou Monikou: Syn je nemocný a žádné léky nezabírají!

Mladší Matěj bohužel trpí nesnesitelnými bolestmi hlavy.
Zdroj: Facebook
+ Další fotografie
Stále ještě ženatý Leoš Mareš má se svou manželkou dva syny. Jakuba a Matěje. Bohužel, mladšího Matěje trápí velké zdravotní potíže, které mu přeruší každou dětskou hru a zábavu. Trpí velkými migrénami, na které prášky vůbec nezabírají.

Každý, kdo měl někdy migrénu, ví, jak dokáže taková bolest hlavy vyřadit člověka z provozu A to na několik hodin či dnů. Bohužel, takovými nepříjemnými stavy si musí procházet i pětiletý kluk.

"Od čtyř let má silnou migrénu. Projevuje se to bolestmi hlavy a zvracením. Bohužel, nikdy nepoznám, kdy to přijde," přiznává smutná Monika Marešová (40) v pořadu Markéta dráždí celebrity.

Migréna přichází nečekaně. A to i když je Matěj ve školce nebo se třeba chystá na výlet. Nedá se nic dělat, Monika pro něj musí hned jet a on jde rovnou do postele. Bohužel, na tyhle náhlé záchvaty nepomáhají žádné léky, a tak zkouší Leošova manželka štěstí jinde.

"Zkoušíme alternativní medicínu a dostala jsem kontakt na čínského léčitele. Strašně moc bych si přála, aby se migrén zbavil. Strašně mě trápí, když vidím, jak trpí," uzavírá zoufalá máma.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy