Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Odmítnutý Zdeněk Pohlreich: Kluk s řetízkem už ho nechce vidět!

Odmítnutý Zdeněk Pohlreich: Kluk s řetízkem už ho nechce vidět!
Zdroj: FTV Prima
+ Další fotografie
Tohle určitě oblíbený a svérázný šéfkuchař nečekal. Při natáčení nových dílů Ano, šéfe se rozhodl zastavit na trmické učiliště a pozdravit svoje učně. Odcházel s nepořízenou. Ředitel mu dal takovou ledovou sprchu, na kterou jen tak nezapomene.

Zdeněk Pohlreich se chtěl v dobrém vrátit na místo činu a zjistit, co se změnilo. Jenže tvrdě narazil. U vstupu do učiliště jeho příchod okamžitě nahlásila vrátná. Ředitel měl tak dost času se připravit, co mu řekne. A že ho tedy pořádně zpražil.

Dovolil si našeho slavného šéfkuchaře napadnout, že v televizi zneužil hendikepované učně a kvůli vyšší sledovanosti je zesměšnil

Toto tvrzení ale Zdeněk rázně odmítá. Není to pravda!

Prý před celým národem znemožnil právě kluka s řetízkem Pavla Bureše. Po premiéře pořadu si z něj dělalo srandu celé Česko a on to velmi těžce nesl. Měl kvůli tomu vleklé psychické problémy

Ihned po vstupu do ředitelny se na Zdeňka vrhl ředitel se slovy: "Od té doby, co jsme se neviděli, kdy jsme našim dílem pobavili národ, řetízek jsme našli, všechno dobře dopadlo, tak bychom to mohli nyní dát do poctivé reality. Nalít si čistého vína. Jestli s tím souhlasíte. Některé děti mají poruchy učení. Lehkou mentální poruchu. Je tam i žák se střední mentální poruchou. To video vyznělo tak, že se posmíváme hendikepovaným dětem."

Poté šéfkuchaři oznámil, že už ho Pavel Bureš alias kluk s řetízkem nikdy nechce vidět.

Jeho matka se tehdy do Pohlreicha pustila, že synovi ublížil

Na to Pohlreich ihned pohoršeně reagoval: "My se pořád dokola bavíme o Pavlu Burešovi? My že jsme se posmívali hendikepovaným dětem? My jsme jim s jejich zásadním přispěním ukázali věci, které by jinak měli minimální šanci poznat."

"Já tvrdím to, že dobrým vedením a kvalitní spoluprací jsou schopní i ti lidi, kterým nebylo stoprocentně dáno. Že mohou být kvalitními členy nějakého pracovního týmu. To je podstatné," uzavřel debatu s ředitelem oblíbený šéfkuchař.

Už ve čtvrtek v půl desáté večer se na Primě dozvíme, jakou měla přestřelka mezi Zdeňkem a ředitelem učiliště dohru.

{{video:https://www.youtube.com/watch?v=gf1qieamXKw}}

Související články

Další články

Nejnovější kauzy