Tvůrce Simpsonů vede s Netflixem námluvy ohledně nového seriálu

Michal BenatzkyMichal Benatzky

simson
0Zobrazit komentáře

Už nějakou dobu víme, že streamovací gigant Netflix by rád v příštím roce zvýšil objem seriálů vlastní produkce na dvojnásobek. Stačí si jen vzpomenout na takové seriálové hity, jako například politické drama House of Cards a všem musí být hned jasné, že se jedná o jednoznačně pozitivní zprávu. Nyní by si však na své mohli přijít i fanoušci animované tvorby.

Netflix totiž podle několika zdrojů vede jednání s tvůrcem těch vůbec nejslavnějších animáků všech dob. Pokud tedy opravdu dojde k dohodě, dostane otec Simpsonů a Futuramy Matt Groening příležitost zapsat se do dějin seriálové tvorby dalším počinem.

match

Přečtěte si takéMatchBoard: nová česká investiční platforma pro startupy a investoryMatchBoard: nová česká investiční platforma pro startupy a investory

První smlouva k novému seriálu by měla zajistit natočení dvou řad o 10 dílech, přičemž o dalším pokračování by samozřejmě rozhodly divácké ohlasy. Podobně ostatně začínali také legendární Simpsonovi, kteří se dnes objevují na obrazovkách už neuvěřitelných 27 let.

Vzhledem k rozšíření Netflixu do 130 nových zemí včetně České Republiky se navíc na nové animované hrdiny můžeme těšit i my.

Foto: springfieldhomer/Flickr

Diskuze (0)

Novinka

Anonym