„Vila je starší a bude potřeba do ní v budoucnu investovat velké peníze, bude to vše náročné. Je to trochu danajský dar,“ měla podle rodinného známého Ivana říct Karlovi při klíčovém jednání o převodu majetku.

A k tomu měla vznést dotaz, zda je opravdu nutné přepisovat vše na ni. „Karel se ale jednoznačně rozhodl, že vzhledem k tomu, že je jeho žena a matka dvou dcerek, jiná varianta ani není. Prostě kvůli tomu měli rozepři,“ dodal známý Gottových, který si nepřeje být jmenován.

„Karel chce vše vyřešit i bez ohledu na to, že se jeho zdravotní stav zlepšuje,“ dodal. Sám zpěvák se od chvíle, kdy Blesk zjistil, že začalo řízení o převodu Bertramky a pozemků kolem ní, obrnil mlčením.

„Jde o soukromou rodinnou záležitost a nechci to nijak komentovat,“ vzkázal v pátek přes svou mluvčí Anetu Stolzovou. V tuto chvíli je Gott na páté chemoterapii ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze.

Ivana ho tam vyzvedne o víkendu. „Léčba probíhá dobře a úspěšně! Po poslední ambulantní kontrole mi bylo řečeno, že nádor téměř zcela zmizel,“ řekl zpěvák v rozhovoru pro Rytmus života.

VŠE O BOJI KARLA GOTTA S RAKOVINOU NAJDETE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
13 fotografií