Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a bývalá Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) se chystá na Česko-Slovenský ples a zatím nemá jasno, jakou róbu si vybere. Při návštěvě u návrhářky Tatiany Kovaříkové váhala mezi třemi modely, které vám představujeme. Na ples se každopádně velmi těší.

"Tanec velmi vášnivě miluju. Nevím, jestli jsem dobrá tanečnice, ale domnívám se, že je důležité, když má člověk odvahu a vůbec se na ten parket dostane a užije si to tam. Plesy mám ráda i z toho důvodu, že jsou jednou z mála příležitostí, kdy si člověk může obléknout tak krásné šaty, jaké si teď zkouším," míní Gábina.

Zajímalo nás, jak je na tom Gábina s odvážností modelů. "Mám ráda spíš decentnější varianty, i když výstřihů ani odhalených zad bych se určitě nebála. Zato s rozparky jsem opatrná, ty jsou pro mne nebezpečná varianta. S výstřihem znám způsoby, jak ho udržet tam, kde má být. Ale u rozparku se bojím, že bych to při tanci nemusela úplně zvládnout," svěřila.

Ráda si zatančí i se svým snoubencem. "Nevím, jestli je to u něj dobrovolné, spíš na něj působí ten můj faktor. Ale tančí hezky, má pevné držení, což je důležité, protože vede," doplnila Gábina s tím, že oba absolvovali klasické taneční na střední škole.

"Líbila by se mi i představa tanečních kurzů pro dospělé, ale k tomu ho těžko donutím. Zvláště teď, před svatbou, nebo i k těmto příležitostem. Ale na to se on úplně necítí. Ovšem je dobrý tanečník a nemusí se zlepšovat. I když neříkám, že si někdy vzájemně nepodupeme nohy," smála se.

Po kterých šatech by měla Kratochvílová sáhnout?
Po černých s odhalenými zády a peříčky
71,6 %
Po růžových
9,4 %
Po jednoduchých černých
19 %
Celkem hlasovalo 22597 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám