„Dominika zvažuje, že z Česka odejde! Není tady úplně šťastná,“ řekl Blesku zdroj z okolí Gottové. „Nechci se k ničemu vyjadřovat, nechci na nic odpovídat, nezlobte se! S Timem si rozumíme, je to mezi námi hezké,“ sdělila nám Dominika, která s finským muzikantem strávila přelom roku v Hongkongu.

„Dala jsem Timovi ten nejkrásnější dárek, který jsem mohla. Timo mi za to stojí více než zlato a diamanty,“ napsala v lednu k fotkám z Asie Slavíkova nejstarší dcera. Skoro na všech snímcích se přitom k expartnerovi tulí.

Cestu si k sobě znovu našli nejspíše díky tomu, že se loni zmírnily Timovy maniodeprese. Právě kvůli nim se jejich vztah v závěru roku 2014 rozpadl a Gottová si odjela vyčerpanou duši léčit do rodného Česka.

Tady jí táta Karel pomohl sehnat práci v kosmetickém salonu a zafinancoval jí byt. „U Dominiky není nic nastálo. Nevěřím, že v Česku zakotvila natrvalo,“ řekl loni v létě její otec Karel, který teď bojuje s rakovinou mízních uzlin.

A měl pravdu: Dominika opravdu přemýšlí, že z Česka znovu odejde. Ač tady má maminku Antonii Zacpalovou (80) a spoustu přátel, táhne ji to zase ven!

Fotogalerie
12 fotografií