Její píseň Nafrněná se stala na internetu megahitem, a jak sama Bára Poláková přiznala, takový úspěch nečekala. Klip už vidělo přes deset milionů lidí.Samozřejmě jsme si strašně přáli, aby se to lidem líbilo, ale deset a půl milionu zhlédnutí za pět měsíců si neuměl, myslím, představit nikdo z týmu. Jsem za to fakt šťastná,“ řekla herečka a zpěvačka v rozhovoru pro Téma s tím, že píseň napsala na základě skutečné události.

Začalo se o ní totiž šířit, že je sama nafrněná. Uvedla to totiž manželka jednoho z hereckých kolegů, se kterým měla začít zkoušet v divadle. To vždycky zamrzí. Teda alespoň mě. Přijde mi to zbytečný. Proto asi ta píseň vznikla. Ale rozhodně nemá nijak poučovat nebo moralizovat, jen se smát tomu, co všichni dobře známe,“ uvedla Poláková a také přiznala, že sice není nafrněná, ale občas může působit odtažitě. „Když mám pocit, že někdo nedělá dobře svoji práci a ještě je k tomu nepřiměřeně namachrovanej. Místo pokory. A já v tu chvíli vidím tolik jiných šikovných lidí, kteří by byli za tu práci šťastní a vděční. Tak tehdy asi dovedu být pěkně nepříjemná,“ dodala.

Na písni se podílelo mnoho jejích hereckých kamarádek, které se rozhodly herečku podpořit. Rozhodně mezi nimi tedy nefungují takové vztahy, jako jsou v klipu Nafrněné. Jsou to kamarádky a vybírala jsem je tak, že jsem zavolala těm, kterým jsem důvěřovala, že mi to v případě neúspěchu neomlátí o hlavu. Dopředu nikdo nevěděl, jak to dopadne, a já se málem rozbrečela štěstím, když mi v natáčecí den ráno došlo, že opravdu všechny přišly,“ svěřila se.

V poslední době je však herečka hlavně maminkou maličké dcery Ronji, kterou má s hercem Pavlem Liškou. Jsem ráda doma, chodím ráda na procházky a celkově jsem zpomalila. Což je hodně příjemné. Víc sleduji počasí, pravidelně jím a chodím brzy spát. Taky přestane být člověk svým vlastním centrem, protože se veškerá pozornost přesune na miminko,“ dodala šťastná maminka.

Fotogalerie
17 fotografií