Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni měl na stejném místě afterpárty po koncertu a oblíbil si ho natolik, že tady letos křtil svoji desátou knihu. Zpěváka Milana Drobného jen mrzelo, že nemohl dorazit jeho kolega Petr Kolář (56), který tady ztropil pozdvižení, když spadl pořádně ovíněný ze schodů a v ruce držel pytlík s bílým práškem.

"Chtěl jsem tady mít pokud možno stejnou sestavu, ale Petr Kolář nemohl, má někde mnohem lepší kšeft. Chtěl jsem, abychom se sešli ve stejné partě a on by měl v ruce třeba práškový cukr. Ale nevyšlo to víc lidem, někdo je na horách, jiný má úmrtí v rodině, další narození. Ale i tak je tady dost zajímavých lidí a pokřtíme to v klidu," řekl Super.cz.

Milan Drobný ve své knize povídek Až se ucho utrhne sepsal své vlastní zkušenosti a příběhy kamarádů a známých. "Jsou to trapasy ze života. Před třemi lety jsem vydal román, teď jsem se vrátil k povídkám. Jelikož jsem líný, píšu to docela dost dlouho, jinak by to bylo venku mnohem dřív," mínil.

Protože počet svých knih spočítat dokázal, zajímalo nás, zda zpěvák, jehož doprovázela jeho aktuální přítelkyně Dana, zná počet žen, které prošly jeho životem. "Na to, kolik mi je let, to moc nebylo. Byl jsem dvakrát ženatý a tohle je asi můj třetí vážný vztah. Ono to vypadá jinak, ale já bych se ženil a byl bych pro děti. Ale ony mě ty ženy otahají a pak mě kopnou," překvapil Drobný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám