Hlavní obsah
Článek

Život se mu na Nový rok obrátil vzhůru nohama, když mu dlouholetá a o šestnáct roků starší partnerka Ivona Selníková ten den porodila syna Martínka. SuperStar Martin Chodúr (34) si ale otcovství náležitě užívá, baví ho i noční vstávání nebo přebalování. Podívejte se na fotky šťastné rodinky!

Podařilo se nám získat snímky páru ze soukromí, ale i na procházce, jak si vykračuje hrdě s kočárkem, v němž se skvěl plod jejich lásky. „Volný čas věnuji pochopitelně rodině a procházkám s ní po krásném okolí úpatí Lysé hory v Beskydech, kde jsme moc šťastní a spokojení,“ svěřil se hrdý taťka dvouměsíčního synka.

Chodúr se snaží s Ivonou a Martínkem trávit každou volnou chvíli, odskakuje od nich jen kvůli pracovním příležitostem. Jednou z nich byl například valentýnský koncert v Ostravě s jeho skupinou MACH.

„Šlo o premiéru zbrusu nového koncertního programu Martin Chodúr zpívá pro zamilované. Rád bych ho uvedl ve velkých městech v Čechách, na Moravě a na Slovensku. A kde jinde se měla konat jeho premiéra než právě v mém rodném městě? Jsem teď maximálně šťastný a přeji si, abych tenhle stav zažíval co nejdéle. Proto si myslím, že písně o lásce teď budu zpívat mnohem věrohodněji než dřív,“ myslí si šestadvacetiletý sympatický myslitel.

Věří, že ženy a dívky, které v jeho publiku převládají, novou skladbu repertoáru ocení.

„Nezpíval jsem ale jen o lásce partnerské, ale i o lásce rodičů k dětem, o lásce k životu, k umění, k lidem a profesi. Posluchači se dočkali i nejúspěšnějších písní z mých tří alb, pozval jsem je na výlet do světa šansonu, swingu a muzikálu a nechyběly ani slavné milostné love songy z filmů,“ dodal Martin, který se prokázal jako vděčný student, výtěžek totiž věnoval Múzické škole v Mariánských horách, kde studoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám