Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednatřicetiletá modelka, moderátorka a účastnice srbské verze reality show Big Brother Soraja Vučelić se nechala slyšet, že hodná založit vlastní politickou stranu. Nepřehlédnutelná bruneta, která provází srbskou verzí soutěže Wheel of Fortune a pózovala i pro Playboy, hodlá oživit domácí politickou scénu...

„Studovala jsem psychologii na Filozofické fakultě. Mám diplom a mohu si vybrat, které z lukrativních zaměstnání chci dělat,“ věří si žena, která měla v roce 2014 vztah s brazilským fotbalistou Neymarem.

„Někteří velmi důležití lidé, jejichž jména nechci zmiňovat, mě navedli na myšlenku, že bych měla založit svou politickou stranu, jelikož mám spoustu fanoušků a obdivovatelů na sociálních sítích. Předtím jsem o tom nepřemýšlela a myslím, že to pro mne bude skutečná výzva, protože jsem nikdy předtím neměla s politikou žádné zkušenosti,“ přiznává modelka, kterou na sociálních sítích sleduje dohromady přes 300 tisíc lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám