Miloš Zapletal prodal soutěž Miss ČR v roce 2008 Janu Moťovskému, čehož dodnes velmi lituje. Začal ale nový život. Koupil statek v Ostrově na Vlašimsku, předělal ho na farmu a stará se o koně, kozy i ovce.

Navíc vymýšlí různé hry a zábavu pro děti. A tím teď žije. „V sobotu večer půjdu v čele lampionového průvodu dětí, které budou o víkendu na naší farmě, budu jim vyprávět o tajemných hejkalech a tak trochu je strašit, protože to mají rády a stejně se většinou nebojí,“ prozradil Zapletal MF Dnes své plány na dobu, kdy poběží finále letošního ročníku České Miss.

Zapletal statek na venkově koupil už v roce 2000 ve velmi zchátralém stavu. Dokonce musel prodat byt v Praze, aby některé části zachránil. Farmu pak začal budovat až ve chvíli, kdy získal peníze z prodeje soutěže Miss.  

O prodeji Miss ČR se jednalo už od roku 2004 a zájem o ni projevila Michaela Maláčová. Nakonec si ale založila vlastní soutěž Česká Miss. Ta nakonec v roce 2010 získala licenci i na Miss World, čímž soutěž Miss České republiky v podstatě zanikla. Maláčová ale po deseti letech soutěž prodala a v roce 2015 se novou majitelkou stala Marcela Krplová.

Fotogalerie
1 fotografie