Moderátor Frekvence 1 Libor Bouček patří ve svém povolání k těm oblíbeným a vyhledávaným. A na sobotním slavnostním vyhlášení České Miss bylo zřejmé, že je také náležitě finančně ohodnocen. Aspoň ale není škudlil a o svoji hotovost se ochotně dělí i se svou přítelkyní Gabrielou Bendovou.

Právě kvůli té vytáhl po galavečeru z kapsy pořádný balík bankovek a bez sebemenšího protestu jich pár věnoval do rukou Gabriele. Většina mužů by pravděpodobně byla při poskytování financí svým drahým polovičkám vrcholně podezřívavá, Libor byl ale nad věcí.

Inu, zřejmě mu moderování večera vyneslo dost peněz na to, aby se pro jednou nemusel bát trochu si vyhodit z kopýtka a mohl dopřát nějaké to povyražení i své dívce. Nebo se mu po náročné akci nechtělo se zvedat, a tak ji poslal, ať mu přinese pivo?

Proč by ale takový balík nosil jen tak v kapse? Každý muž jistě byl při chystání na nějakou společenskou akci postaven před zapeklitou otázku: kam dám klíče? Kam klíčky od auta? Kam peněženku a mobil a všechny další nezbytné věci? Zkrátka společenský oděv diktuje určitou rozvahu, co se týče plánování uložení všech nezbytností. Kdyby si pánové dali do společenského saka či kalhot vše, co jsou zvyklí nosit v bundě a džínech, mohli by se krejčí všelijak snažit a výsledek by stejně za pohled nestál.

Ovšem pokud to mají s nezbytnostmi muži složité, není to nic proti tomu, v jaké situaci jsou při společenských událostech dámy! Etiketa sice dovoluje, aby měly drobné psaníčko, do toho se ale vejde leda rtěnka a pudřenka. Většina módních návrhářů do záhybů večerních rób kapsy neumisťuje, i když místa by se v nich našlo dost.

Je tedy klidně možné, že si finalistka České Miss 2014 „schovala“ nějakou hotovost na večer právě u Libora v kapse. Na tak vysoce sledované události, jako je vyhlášení České Miss, se prostě s ohromnou kabelou nechodí!

 

 

Fotogalerie
10 fotografií