Snad každá žena by se alespoň na zlomek okamžiku chtěla ocitnout v kůži Madonny. Ivana Chýlková se královnou popu stala na celý jeden večer! Populární herečka však magazínu Aha! prozradila, že se v kůži světových celebrit cítí trapně.

„Přijdu si trapná! Protože ti druzí jsou talentovaní, mluví anglicky, umí všechno a já nic!“ zkritizovala se a pokračovala. „Celkem to na začátku šlo! Ale teď už to dře. To jsou hodiny a hodiny, které strávíte s muzikou, která se vám třeba nelíbí. Výsledek je to, že to zazpíváte jednou,“ prozradila Chýlková a dodala, že do soutěže vůbec nechtěla jít. 

„Když mi zavolali a představili mi formát pořadu, který jsem neznala, tak jsem řekla, že to dělat nechci, protože neumím anglicky. Pak jsem seděla doma a říkala jsem si: Na co čekáš? Divadlo hraješ, filmy točíš, co bys ještě chtěla od života? Čekat na smrt? Řekla jsem jim, že se zkusím za týden, co na to máme, naučit jeden anglický text. A když bude moje hlava schopna absorbovat angličtinu, že do toho jdu,“ prozradila.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS NA BLESK.CZ NAJDETE >>> ZDE!!!

Video
Video se připravuje ...

Video, které obletělo Česko! Poznáte Ivanu Chýlkovou v neskutečném převleku? TV Nova

 

Fotogalerie
12 fotografií