24. dubna 2016 • 14:11

Sparta porazila Plzeň v juniorské lize 1:0. Parádně rozhodl Steinhöfer

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Večerní šlágr Synot ligy mezi Spartou a Plzní nenechává fanoušky v klidu už nějakou dobu. Jeden nedělní duel už ovšem mají dva nejlepší české týmy posledních let za sebou. Viktoria totiž hostila pražského rivala v juniorské lize. Z výhry se radovali hosté, jedinou branku vstřelil obránce Markus Steinhöfer.



Situace v tabulce juniorské ligy je každopádně hodně odlišná od té v Synot lize. Mladým totiž vládne s velkým náskokem Sparta, Plzeň je na 9. místě. Přesto měl jejich souboj slušný náboj. Přece jen, odehrál se v den „D“.

Zatímco domácí Viktoria vsadila výhradně na mladé, Sparta si pomohla dvěma zkušenými hráči. V brance nastoupil pětatřicetiletý Miroslav Miller a v poli pak obránce Markus Steinhöfer, který byl do juniorky v zimě přeřazen.

Právě německý bek, který se na podzim marně pokoušel v áčku Sparty nahradit Pavla Kadeřábka, se stal hrdinou. Zápas byl totiž dlouho 0:0, ovšem v 88. minutě Steinhöfer rozhodl. A stálo to za to, obránce trefil míč parádně z voleje.

Kromě toho, že příblížil svůj tým k jistotě titulu v juniorské lize, se tak připomněl fanouškům.

Na parádní Steinhöferův gól zachycený portálem onlajny.com se můžete podívat ZDE>>

FC Viktoria Plzeň – AC Sparta Praha 0:1 (0:0)
Branka: 88. Steinhöfer

Plzeň: Sváček – Tapuškovič (70. Končal), Doležal (86. Mudra), Pinc, Boček – Provod, Piroch, Kule, Brožík – Glazer, Skála

Sparta: Miller – Steinhöfer, Piško, Kadlec – Těžký, Cabadaj, Špaček, Záviška, Císařovský (81. Kitanovič) – Matoušek (90. Šíma), Čapek

Večerní šlágr Synot ligy mezi Spartou a Plzní sledujte od 20:00 ZDE>>

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud