Herečka Jiřina Bohdalová a její dcera Simona Stašová spolu mají velmi silný vztah. I když byla Stašová v péči Bohdalové až od svých devíti let. K příležitosti blížících se narozenin Jiřiny Bohdalové Stašová promluvila o jejich společném životě.

Jiřina Bohdalová působí jako silná žena, kterou nikdy nic nedovede k slzám. Stašová si však vzpomněla, že tomu tak vždycky nebylo. "Počkejte, to se musím zamyslet... Jo, jednou dvakrát... Jednou to bylo, když zemřela její maminka, moje babulinka. A pak taky, když se rozešel s námi Radek Brzobohatý," řekla v rozhovoru pro časopis Téma herečka.

"Přišel k nám do rodiny, když mi bylo devět, to si mě máma právě vzala k sobě, od té doby s námi bydlel a po pěti letech se vzali. Odešel, když mi bylo šestadvacet. Byl to skvělý člověk a oni dva se moc milovali. To, že odešel, bylo bolestivé, ale takový už je život, vzpomínky na něj ani mámě, ani mně nikdo nevezme," dodala Stašová.

Video
Video se připravuje ...

Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká... Petr Macek, Lukáš Červený

Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý spolu žili ve velmi divokém svazku. Oba dva byli totiž temperamentní a neústupní. Přesto se horoucně milovali. Radek však Jiřinu opustil kvůli mladší herečce Haně Gregorové. Za tuto zradu s Jiřinou léta nepromluvili. Na sklonku Radkova života se však usmířili a dokonce si spolu zahráli ve filmu Vrásky z lásky.

Video
Video se připravuje ...

Bohdalce je dnes 85! Co jí přeje Stašová a spol.? Blesk vede zástup gratulantů! Petr Macek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
12 fotografií