Hlavní obsah

ANO rozjelo předvolební kampaň, Babiš a spol. chtějí lepší Česko

Novinky, jas

Hnutí ANO odstartovalo kampaň před podzimními krajskými a senátními volbami. Ústředním heslem bude: Chceme lepší Česko. Zaměřit se chce zejména na zdravotnictví, školství, bezpečnost či seniory.

Foto: ANO

Vizuál kampaně hnutí ANO

Článek

„Rozhodli jsme se komunikovat pozitivně, nechceme se vymezovat. V regionech je ale hodně co vylepšovat a my jsme, myslím, za dva roky ve vládě ukázali, že to zvládneme,” uvedl šéf hnutí Andrej Babiš.

Na reklamních poutačích je Babiš s jednotlivými kandidáty, kteří volají po chytrém školství, veselém životě seniorů, zdravém zdravotnictví, bezpečnosti či dálnicích.

Foto: ANO

Vizuál kampaně hnutí ANO

„Kampaň bude levná a kontaktní, jak jsme zvyklí my i naši voliči. Centrální kampaň bude stát podle posledních odhadů kolem 60 miliónů korun,” dodal Babiš.

Do začátku léta bude probíhat hlavně na billboardech a prostřednictvím inzerce v tisku a na internetu.

ČSSD proti státu jako firmě

Kampaň již rozjeli například sociální demokraté, kteří připomínají, že „stát není firma”, ale společenství lidí, což je zjevná narážka právě na Babiše, který manažerský způsob vedení naopak prosazuje. [celá zpráva]

Opoziční TOP 09 oproti tomu sází na „sílu rozumu”, kterou chce čelit rozmáhajícímu se populismu. [celá zpráva]

Související témata

Foto: Petr Horník, Právo

Andrej Babiš

Foto: archiv, Právo

Ano, politické hnutí

Občanští demokraté chtějí prosazovat pro voliče moderní a spravedlivé Česko. [celá zpráva]

Reklama

Související články

TOP 09 chce ve volbách prorazit silou rozumu

Stranické štáby už jedou na plné obrátky před podzimními krajskými a senátními volbami. Vedení TOP 09 ve čtvrtek v podvečer schvalovalo ústřední heslo kampaně...

Výběr článků

Načítám