Rok od svého otevření slavilo Alzheimer centrum, herečka Jiřina Bohdalová u toho nemohla chybět. „Myslela jsem si, že tu bude komornější prostředí, nerada dělám z důležitých a záslužných věcí bombastickou záležitost, ale tohle zařízení si zaslouží, aby se vědělo, že existuje. Dělají to tu dobře a já sem ráda občas za klienty zajdu. Popovídáme, pobavíme se a všem je nám fajn,“ nechala se slyšet.

Odpoledne v Alzheimer centru herečka, která nedávno oslavila narozeniny, strávila ve společnosti hereckého kolegy Martina Dejdara a tenisty Radka Štěpánka, od kterých dostala pořádného hubana.

Herečka se také věnovala malým dětem, kterým rozdávala vesele autogramy a povídala si s nimi. Zkrátka hlas Jiřiny Bohdalové a pohádky s ním spojené, jsou nezapomenutelné pro každou generaci.

Na akci navíc herečka rozkrojila obrovský dort. Ten v posledních dnech rozkrojila několikrát, protože pořádala hned několik narozeninových oslav, kterých se zúčastnily ty největší české celebrity a nebo také prezident Miloš Zeman.

Video
Video se připravuje ...

Narozeniny Bohdalové: Plejáda slavných! Co popřáli a co přinesli? Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Zeman chce z Bohdalové „Nesmrtelnou tetu.“ Dovezl 100 růží! Blesk TV

Fotogalerie
16 fotografií