Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Show Tvoje tvář má známý hlas je zpět: A večer zazní tyhle pecky!

Show Tvoje tvář má známý hlas je zpět: A večer zazní tyhle pecky!
Zdroj: facebook.com
Tak už je to konečně tady! Po týdenní pauze, kdy se show Tvoje tvář má známý hlas nevysílala kvůli hokeji, je zase zpět. Večer se nám předvede zase 8 celebrit v celé své kráse. A opravdu je na co se těšit. Proměny dnes budou neuvěřitelné. A co se bude zpívat?

Už dnes večer uvidíme, jak se celebrity převtělily do známých zpěváků a zpěvaček. A kdo bude ten nejlepší? Jakou píseň a choreografii večer předvedou?

Těšit se můžete i na herečku Ivanu Chýlkovou. A ta zase jako vždy hodně překvapí. Podstoupí totiž jednu z nejvíce šokujících změn. Stane se z ní zpěvák švédské kapely Rednex Jens Sylsjöh. Ukáže se tedy jako odporný chlap s flaškou v ruce s hitem Cotton Eye Joe

David Kraus se tentokrát trochu odváže. Převtělí se totiž do zpěváka ze skupiny Rammstein Tilla Lindemanna a předvede se s písní, kterou všichni dobře znají, Du Hast. Tak to se máme na co těšit!

Herečku Hanu Holišovou všichni zbožňují, a tak jsou zvědaví, jak se předvede tentokrát. Večer se promění v kanadskou country a popovou zpěvačku Shaniu Twain Zazpívá song Man! I Feel Like A Woman, a dokonce se můžete těšit i na striptýz!

Petr Rychlý má štěstí na homosexuální zpěváky. Večer vystoupí jako Elton John s písní Can You Feel The Love Tonight. A Petr si musí pořádně máknout, protože za tuto píseň dostal Elton Oscara. On to ale určitě zvládne jako vždy.

Herečka Anna Fialová vystoupí jako sexy zpěvačka Jennifer Lopez. Bude zpívat její taneční pecku On The Floor. Choreografie je opravdu náročná a navíc bude muset i vrtět zadkem Tak uvidíme, jak se jí to podaří!

Radost pohledět bude i na herečku a komičku Ivu Pazderkovou. Ta se promění v Nicki Minaj. Na pódiu se objeví s vycpaným zadkem a v pestrých barvách s písní Starships. Bude tak úžasná jako minule?

Petr Vondráček se dnes promění v Bryana Adamse. Předvede baladu (Everything I Do) I Do It For You od Bryana Adamse. To bude romanťárna.

A všechny fanynky se už určitě těší i na Adama Mišíka. Ten se promění ve zpěváka, který dokonce sedí v porotě celé show – Janka Ledeckého Představí se s peckou Na ptáky jsme krátký. Jak to celé dopadne? To uvidíme už dnes večer.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy