Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Anička Fialová ukázala přítele. A co na to dcera známé herečky Linhartová, se kterou žije?

Anička Fialová ukázala přítele. A co na to dcera známé herečky Linhartová, se kterou žije?
Zdroj: TV Nova
+ Další fotografie
Anna Fialová (20) září v show Tvoje tvář má známý hlas. Každou sobotu ji tak můžeme vidět v těch nejrůznějších kostýmech. O jejím soukromí se toho ale ví docela málo. Novináři z Blesk.cz jako první spekulovali o tom, že Annu a dceru herečky Jitky Asterové Aničku Linhartovou spojuje mnohem více než přátelství. Jenže Anička všem vytřela zrak, když si umístila na sociální síť fotku svého přítele.

Aničku jsme měli možnost už vidět v několika proměnách v show Tvoje tvář má známý hlas O svém soukromí ale zarytě mlčí. Pořád jen dokola opakuje, že nikoho nemá a ani vlastně nikoho nehledá.

Jenže teď na svůj Instagram umístila fotku s klukem a pejskem. Dokonce na ní leží v posteli a fotka je na Aničku hodně intimní Každého hned napadlo, že je to její nový přítel. Na fotografii vypadají spokojeně a zamilovaně.

Podle portálu prask.tv ale fotografie pochází z roku 2013. Anička v té době randila s hercem z Pražské konzervatoře. Tak je možné, že se jí po něm zrovna dnes zastesklo. Pod fotografii totiž napsala. "Společná fotka <3 #loveyou." Jestli je Anička pořád zamilovaná, nebo se jí jen stýská po mužském objetí, je otázkou. Třeba se časem dozvíme, jak to Anička se svými láskami doopravdy má. Každopádně je vidět, že s Aničkou Linhartovou jsou opravdu jen dobré kamarádky.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy