Bára Poláková je po porodu dcery asi víc zpěvačka než herečka. Její hit Nafrněná má po devíti měsících na YouTube.com přes 14 milionů shlédnutí, a tak není divu, že se jí nabídky na vystupování jen hrnou.

Kapela Monkey Business si ji vybrala jako svou předskokanku na svém narozeninovém koncertu. „Jsem strašně šťastná, že nás kluci z Monkey Business pozvali, zřejmě nás mají rádi, abychom tu vystoupili. A já jsem si to opravdu užívala. Skvělá atmosféra, prostě prima podvečer. K tomu ale, zda jsem zpívající herečka nebo obráceně, se vyjadřovat nebudu. Není to až tak podstatné. Podstatné je to, že jsem především maminka, a to mě momentálně naplňuje,“ řekla Bára.

Jak prozradila, v nejbližší budoucnosti bude asi více zpívat, než hrát. „To je sice pravda, ale stihnu obojí. Máme naplánované koncerty až do poloviny prosince, v létě pojedeme na festivaly a na podzim chystáme naši první tour, takže nás čeká docela dost hraní,“ pochlubila se přítelkyně Pavla Lišky, s nímž má osmiměsíční dceru Ronju.
Fotogalerie
9 fotografií