Hlavní obsah

Půvabná nájemná vražedkyně zabila nejméně čtrnáct lidí

Monteria

Kolumbijská policie dopadla obávanou nájemnou vražedkyni Yuri Patricii Sanchezovou. Tato dvaadvacetiletá dívka chladnokrevně odstranila čtrnáct lidí. Předcházela ji taková pověst, že se jí začalo přezdívat „La Diabla“, tedy ďáblice. Informoval o tom server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Yuri Patricie Sanchezová

Článek

Sanchezová pracovala v žoldu drogového kartelu Usaga Clan a jejím úkolem bylo odstraňovat kohokoliv, kdo obchod s narkotiky vážněji komplikoval.

O tom, o jak velkou rybu se jedná, svědčí to, že si kolumbijská policie její zatčení ve městě Monteria natočila. Ukázala záběry, na nichž jí předčítá dlouhý seznam zločinů, kterých se podle justice dopustila. Ďáblice si je vyslechla v upnutém červeném tričku a přiléhavých džínách.

Pro vyšetřovatele má cenu zlata

Na seznamu bylo čtrnáct úkladných vražd, přičemž sedm obětí bylo z řad policistů. Krom toho se měla Sanchezová dopustit zločinného společní a ilegálního přechovávání zbraní. Podle kolumbijských detektivů jde o nejnebezpečnější ženu v zemi.

Pokud by se rozhodla vypovídat, měla by pro vyšetřovatele cenu zlata. „Tato mladá žena ve věku dvaadvaceti let zná pravdu o zločinech vůči bezpečnostním složkám a adolescentům, kteří se odmítli zapojit do drogového kartelu,“ vysvětlil podle Daily Mailu policejní velitel Rodrigo Gonzalez Herrera.

Kromě toho by dívka mohla vypovídat i o tom, jak kartel postupoval v případech lichvářství a vydírání podnikatelů a farmářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám