Hlavní obsah

E3 2016: Microsoft vsadil na jistotu a věnoval se hlavně již oznámeným hrám

Novinky, David Ryneš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herní veletrh E3 přinesl již mnoho novinek, nechyběly ani na tiskovce Microsoftu. Odhaleno však nebylo příliš mnoho zbrusu nových titulů, zástupci amerického softwarového gigantu se soustředili spíše na již oznámené hry. U nich prozradili celou řadu dalších podrobností, jež doposud nebyly známy.

Upoutávka na hru Forza Horizon 3Video: Turn 10 Studios

 
Článek

Po loňské Forze Motorsport 6 muselo přijít pokračování skvělého Horizonu. Třetí díl tentokrát zavítá do Austrálie a hráči se nyní zhostí role pořadatele tohoto závodního festivalu. Půjde si tak upravovat tratě jednotlivých závodů či jejich délku. Titul nabídne na 350 vozidel, a to opět ze všech kategorií.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 vyjde 27. září na konzoli Xbox One a osobní počítače s operačním systémem Windows 10. Zároveň vychází v rámci programu Play Anywhere (hraj kdekoliv). Lze tak zakoupenou verzi hrát jak na osobním počítači, tak na herní konzoli a synchronizovat si svůj postup napříč těmito platformami.

Na konferenci nesměla chybět ani delší ukázka z hodně očekávaného čtvrtého pokračování série Gears of War. V něm se hráči zhostí role JD Fenixe, tedy syna protagonisty z dílů předešlých - Marcuse. Právě Marcus způsobil obří potlesk v sále, když se na konci hratelné ukázky objevil.

Foto: archív tvůrců

Marcus Fenix se objeví ve čtvrtém pokračování Gears of War

Čtvrtý díl Gears of War vyjde 11. listopadu na konzoli Xbox One a osobní počítače s operačním systémem Windows 10 také v rámci programu Play Anywhere.

Dále přišla na řadu menší hříčka ReCore od tvůrců slavné série Metroid Prime či legendárního Mega Mana, která vyjde 13. září. Poté konečně přišlo oznámení data vydání strategie Halo Wars 2. Ta vyjde 21. února příštího roku.

Upoutávka na hru ReCoreVideo: Comcept

Upoutávka na hru Halo Wars 2Video: Creative Assembly

Na sváteční období dorazí na televizní obrazovky a monitory hráčů čtvrtý díl zombie akce Dead Rising. Ten bude opět šílený jako ty předešlé a hráč si v nich bude zase stavět bizarní zbraně a nacházet ty nejbláznivější způsoby, jak nemrtvé zabít.

Upoutávka na hru Dead Rising 4 Video: Capcom

Konference se jinak nesla ve velice příjemném duchu a vládla zde perfektní atmosféra. Hráči mohli vidět také pirátskou kooperativní akci Sea of Thieves či další zombie akci State of Decay 2. Nechyběla ani hodně očekávána fantasy akce s drakem v hlavní roli - Scalebound, o které jsme již psali více minulý rok. [celá zpráva]

Fanoušci mlátiček si také přišli na své, a to jak v ukázce z nového obsahu pro Killer Instinct, tak s delším filmečkem ze sedmého Tekkena.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tekken 7

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám