Nissan Qashqai se představuje jako limitka Black Edition

Když se řekne limitovaná edice, patrně se vám vybaví nějaké sportovní auto, nebo něco speciálního typu Jaguar Lightweight E-Type. Jenže také o poznání obyčejnější modely se mohou nabízet v rámci omezených sérii, jak to nedávno ukázala Škoda Fabia Kofola. A aktuálně to ukazuje i Nissan, který představil model Qashqai Black Edition. 

Případní zájemci dostanou k dispozici 3360 kusů určených pro celou Evropu. Každý tento Nissan Qashqai vychází z výbavy Tekna. Navíc má devatenáctipalcová černá litá kola, panoramatické okno, stříbrné doplňky vpředu a vzadu nebo černé lišty na prazích. K dispozici jsou dvě barvy karoserie: černá a bílá. 

V interiéru najdeme samozřejmě černé čalounění a bohatou výbavu zahrnující kompletní balíček různých asistentů, sedmipalcový dotykový displej, sadu kamer a nechybí ani diodová světla. 

Pokud se vám Qashqai Black Edition líbí, budete si moci vybrat mezi motory 1.5 dCi (81 kW / 110 k) nebo silnějším čtyřválcem 1.6 dCi naladěným na 96 kW (130 k). K dispozici je pohon všech kol i automat, který ale dostanete pouze k předokolkám. 

black_edition_2.jpgblack_edition_1.jpgblack_edition_3.jpg

Doporučujeme

Články odjinud