Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Gregor a Gregor (ano, tak se nyní jmenují!) dál kopou kolem sebe. Táničko, to bude dobrý!

Gregor a Gregor (ano, tak se nyní jmenují!) dál kopou kolem sebe. Táničko, to bude dobrý!
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 9 fotografií
Ondřej Gregor (dříve Brzobohatý) a Táňa Gregor (dříve Kuchařová) nemají za sebou povedené dny. Nejprve se jim nepovedlo vysvětlit, proč Ondřej mění jméno, a pak ta zpackaná svatba. Z nepovedené veselky nyní obviňují novináře.

Pro Gregora a Gregora to nebyly povedené dny. "Ondřej nejprve národu tvrdil, že se dál jmenuje Brzobohatý".https://www.extra.cz/proc-je-z-ondreje-brzobohateho-najednou-gregor-na-zmenu-jmena-tlacila-tanicka-kucharova, i když dávno prasklo, že se svého jména vzdal a že v občance má nově Ondřej Gregor

Než to Ondřej zvládl celé dovysvětlit, tak se konala svatba. Tánička všem tvrdila, že chce utajenou svatbu bez novinářů a fotografů. Což je samozřejmě možné. Stačí odjet třeba na Slovensko a nebo do exotické destinace a tam do toho praštit. Nikdo by neměl šanci zjistit, že jsou už svoji

Ale dělat utajenou svatbu v centru Prahy Koho tohle napadlo? Opravdu Gregor a Gregor věřili, že se jim povede hermeticky uzavřít prostranství před Strahovským klášterem, kde veselka probíhala?

Dělat utajenou svatbu na Strahově je nesmysl. To je to samé, jako kdybyste se svlékli donaha a stoupli si na Václavák - také je dost velká pravděpodobnost, že si vás někdo všimne.

Gregor a Gregor nyní obviňují fotografy, že si je dovolili fotit ve svatební den, i když si to nepřáli. Jenže takhle se to nedělá. Když chcete utajenou veselku, tak ji neděláte v centru Prahy.

Když chcete utajenou svatbu na veřejném prostranství v centru Prahy, tak... Prostě v Praze se nic neutají.

Šaškování s rozevřenými deštníky a nebo hysterické výkřiky, že když fotografové neuvolní cestu, Tánička nevyleze z auta, už jen dokreslují absolutní nezvládnutí situace.

Gregor a Gregor nyní vyhlásili válku fotografům. Zuří, že jim byl ukraden velký den.

Zajímavé ale je, co jim vzkazuje obyčejný lid. Objevují se hlasy, že Ondřej býval pohodovým klukem, který byl hrdý na jméno Brzobohatý Pak se ale v jeho životě stala nějaká změna. Jaká? My to víme. A ví to každý, kdo duo Gregor a Gregor trochu pozoruje...

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy