Hlavní obsah
Článek

O zvláštním působení Ivany Gottové (48) po boku největší české hvězdy Karla Gotta (†80) už toho bylo napsáno mnoho, asi nejdrsnější zpověď ale učinil Gottův spolužák z konzervatoře Milan Drobný. O Mistrovi mluví jako o chudákovi ve zlaté kleci, kterému se snaží manželka překazit letitá přátelství. Hlasujte v anketě na konci článku!

Delší dobu se už šušká, že za Gotta už zvedá telefon jeho manželka a rozhoduje o tom, s kým bude její choť mluvit. Teď to potvrdil i Milan Drobný.

Ten hovořil s „božským Kájou“ v prosinci, později se o novinu podělil s novináři. Prozradil, že má radost z toho, jak je kamarádovi po léčbě rakoviny lépe a jak zněl radostně. A to vyvolalo oheň na střeše.

„Zavolala mi Ivana, že když podávám informace, mažou si mě z mobilu. Jako by člověk nemohl říci veřejnosti o Karlovi dobrou zprávu, jako by na to měla monopol. Co si to vůbec dovoluje? Byla nepříjemná, nemluvila se mnou žádným vybíravým a laskavým tónem. Karel je zblblý, je pod vlivem, vlétl do zlaté klece té paní z Opavy a zavřel ji za sebou. Je to chudák,“ řekl Super.cz Drobný.

„Je mi jasné, že nepřizná, že šlápl do lejna. Vždyť ho znám od školy. Nechci mu ubližovat, ale měl by se chytit za nos. Vždyť ani Patrik Rokl s Giovannou Roklovou mu nesměli ani popřát k narozeninám. Řada dalších kamarádů se diví také. Jeho žena si nepřeje, aby se stýkal se starými přáteli. Je to hrozné,“ dodal Drobný.

Co si myslíte o údajném chování Ivany Gottové?
Je ženou Karla Gotta, každý by to měl respektovat
5,8 %
Hlídá ho, aby po nemoci odpočíval
3,6 %
Trochu přehání, měla by hodit zpátečku
73,9 %
Má na něj špatný vliv
16,7 %
Celkem hlasovalo 121333 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám