Stašová to prozradila v rozhovoru pro iDnes.cz. „Každý rok mámu vyzvu ke společnému zájezdu. Obě rády cestujeme. Pojedeme asi opět na Sicílii. Mám tam takové místečko, kde jsou na mě hodní a mluvím s místními italsky. Chodíme si s mámou po tržištích a bavíme se, když prodejci smlouvají a hádají se o cenu. Místní to mají jako folklor,“ prozradila, jak si s Bohdalovou výlet užijí.

Video
Video se připravuje ...

Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká... Petr Macek, Lukáš Červený

Sama Stašová k Itálii celoživotně tíhne. Jejím prvním manželem, s nímž má syna Marka, byl Ital Eusebio Cicotti, a herečka obdivuje i italskou módu a umění. Na divadle hraje v současnosti hned ve třech italských hrách! A netají se tím, že jejím snem je zahrát si přímo v Itálii.

Video
Video se připravuje ...

Narozeniny Bohdalové: Jiřina si střihla ploužák s dcerou i s přítelem! Petr Macek, Blesk TV

„V Itálii mají mnoho skvělých herců a hereček. Proto bych tam hrála maximálně malé role. Ten akcent mám. Na druhou stranu, když jsem v Římě, tak někdo hádá, jestli nejsem náhodou z Florencie, nebo jestli náhodou nejsem z Padovy. Po chvilce však pochopí, že jsem cizinec, ale tu kuchyňskou italštinu už umím. K povolání herce je vedle talentu mateřština nejdůležitější. Já si však nestěžuji. Jak vidíte, celou tu Itálii vlastně přetahuju k nám, protože ve všech třech hrách mluvím italsky, a ten svůj sen jsem si splnila,“ dodává.

Fotogalerie
15 fotografií