Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nejšťastnější pes na světě? Takto unikl smrti během závodu rallye! (video)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Při závodech rallye se jezdcům čas od času připlete do cesty nějaká ta zvěř. Tento pejsek unikl rozjetému speciálu doslova o vlásek!

Na internetu se dá najít spousta videí, ve kterých se piloti závodních strojů dostali do nesnází kvůli zvířatům na vozovce. Nedávno měl kupříkladu namále Sébastien Ogier, který se při mexické rallye jenom o vlásek vyhnul stádu krav pochodujících po závodní trati. Sami si jistě dovedete představit, co dokáže s rozjetým závodním vozem udělat kráva, tehdy ale naštěstí dopadlo všechno dobře a posádka mohla pokračovat dál.

U rallye pro dnešek ještě zůstaneme. Během závodu šampionátu Codasur, který se jede v Jižní Americe, měl namále jeden z potulných psů, který se jenom tak „procházel“ po závodní dráze. Pilot Fernando Zuasnabar s Mitsubishi Lancer pouze přibrzdil, nicméně přestože do srážky chybělo pouze pár metrů, všechno nakonec dobře dopadlo. Psa i pilota zachránila samotná trať, která závodní speciál vymrštila do vzduchu a Zuasnabar psa bezpečně přeskočil. Podle nás je se díváte na jednoho z nejšťastnějších psů na světě!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Avatar - 3_diamanty
29. 8. 2016 20:39
Re: podobne stastie
ano je to take obrazkove reporelo presne ;-)
29. 8. 2016 20:29
Re: podobne stastie
Jakoze ma ten pejsek ci veverka nejakou knihu osudu, kam malej veverci prdelatej andelicek vpisuje osud toho ktereho zviratka? Taky si myslim.
Teda reagoval jsem na ten prispevek nez jsi to editoval, ze nic neni nahoda.
Avatar - 3_diamanty
29. 8. 2016 20:23
podobne stastie
mala aj ta vevericka ktora prebehla popod lambo ... uz ani neviem kde som to video videl .... ale tiez to bolo nieco neskutocne..... kazdopadne zda sa ze svojich anjelov straznych maju aj zvieratka :yes: