Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor: Moderní sídlo zastoupení pro Polsko

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Zástupce značky Zetor pro Polsko v polovině letošního srpna zahájil provoz ve svém novém sídle. To nabízí skutečně reprezentativní prostory pro prezentaci traktorů brněnského výrobce.

Zetor a polské město Kalisz k sobě patří po celou historii značky v Polsku a tomu plně odpovídá nové sídlo společnosti Zetor Polska Sp. z o.o., které se nyní nachází v blízkosti hlavních tahů na Vratislav a Poznaň, a dále také v blízkosti místa plánovaného obchvatu města.

Na ploše o rozloze tří hektarů, se nachází nejenom prostor pro uskladnění nových traktorů, ale vybudován byl výstavní prostor, kde se návštěvníci mohou seznámit s historií značky a se současnými i historickými traktory. K dispozici je nyní i venkovní dráha a prostor pro testování a vyzkoušení si konkrétních strojů.

Kancelářské prostory nabízí několik zasedacích a jednacích místností a v neposlední řadě je zde zřízeno servisní zázemí a sklad náhradních dílů. V novém sídle samozřejmě nechybí ani prodejna náhradních dílů, reklamních předmětů a dalších drobností z portfolia značky Zetor.

Nové sídlo nabízí k využití plochu, která je dvakrát větší ve srovnání s původním sídlem. Větší prostor přináší zákazníkům individuálnější a rozsáhlejší možnosti při výběru stroje, či jeho prezentace.

Vzniklé prostory jsou přizpůsobeny i pro pořádání prezentací a školení, nebo i také na návštěvy a exkurze školních zájezdů a zájemců o seznámení se značkou Zetor.

Výstavba nového sídla byla zahájena na podzim loňského roku a dokončena byla v červnu letošního roku. Během července probíhalo stěhování, které skončilo počátkem srpna. Celkové náklady na výstavbu nové centrály přesáhly 60 milionů Kč.

Budova a celý prostor jsou vyvedeny v rámci korporátního stylu značky a celkově jde o moderní a reprezentativní prostor značky Zetor v Polsku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
8. 9. 2016 13:48
Re: Namísto laciné reklamy udělejte
Polski samochod polnost zoral a potom muzik traktorovy v domovine oral
Avatar - KANKUNEN
8. 9. 2016 08:18
Namísto laciné reklamy udělejte
test. 3 stejně drahé traktory, jak to orá, jak to žere a jak to táhne vlečku do kopce.