Hlavní obsah
Článek

Jak je důležité mít Chobota… Tohle přesně by si mohla říkat zpěvačka Ewa Farna (30). Ta je většinou obrovsky skoupá na slovo, když se jí někdo zeptá, jak jí to s kudrnatým hudebníkem Martinem Chobotem klape. Teď se ale rozněžnila, vyznala mu obřím způsobem veřejně lásku. Není divu, že se nejen proto začalo spekulovat, jestli ti dva nejsou náhodou zasnoubeni!

„Slavíme společně tři roky, osmým rokem spolu hrajeme v kapele. A teď jedeme Ameriku. Náš společný sen, který jsme si snili dva roky. Je nám tu božsky a neumím si představit lepšího parťáka na tenhle trip po USA i v životě, než je On,“ napsala na svou sociální síť Ewa. S Martinem, který má mimochodem za sebou velmi pohnuté dospívání, byla na koncertě Beyoncé, neustále přejíždí z místa na místo a je bláznivě šťastná.

„Každou noc jsme na jiném místě. Karavan, loďka, motel, pokoj v rodinném domě, farma…“ popisuje cestu Ewa.

O tom, že by se mohlo mezi těma dvěma něco změnit směrem k oficiálnímu sezdání, by kromě řečí o parťákovi pro život mohlo svědčit i to, že trip označuje za cestu svého života a různé další náznaky. Třeba hláška, že se v Americe dějí zvláštní věci. Polský tisk už bere zásnuby takřka jako hotovou věc. Tak uvidíme, jestli si s námi Farna jen tak hraje, nebo se chystá její veselka!

Reklama

Další články

Načítám