Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Před 17 lety se Seann William Scott jako Stifler objevil v komedii o prvních sexuálních zkušenostech středoškoláků, která se stala hitem i mezi diváky, jimž ještě nebyla přístupná. Prcičky se mezitím dočkaly dalších pokračování i dalších odnoží a představitel Stiflera dospěl v urostlého muže.

Sean dnes slaví čtyřicáté narozeniny a od dob filmu o masturbaci s jablečným koláčem pořádně zmohutněl. Už v komedii Prci, prci, prcičky měl oproti čtveřici paniců navrch, ale s přibývajícími léty narostl do parametrů akčního hrdiny. Statný herec se ani nemusí obnažovat a je zřejmé, že je v posilovně jako doma.

Představitel Stiflera měl v Prcičkách vedlejší roli, ale projevil z celé sestavy největší komediální talent. Díky němu si pak zahrál ve filmech Evoluce či Pan tělocvikář, ale stále více jej to táhlo k akčnímu žánru, kde mohl lépe využít své svaly.

Svobodný a bezdětný herec je v posledních letech spojován především s animovanou sérií Doba ledová. Jeho hlasem v původním znění promlouvá vačnatec Crash.

Reklama

Další články

Načítám