Hlavní obsah

Vrstvení je součástí podzimu, zahřejte se teplými svršky

Novinky, Eva Dvořáková

Léto vystřídal chladný a sychravý podzim. Pro někoho možná nepříjemná zpráva, pro milovníky módy naopak rajská hudba. V chladnějších měsících se začíná vrstvit, což je pro milovníky stylu a fashion obrovská příležitost ukázat to, o co se jejich šatník v parných letních měsících (a nejen tehdy) rozrostl.

Foto: Profimedia.cz

Nastal podzim, čas vlněných svetrů.

Článek

Pánský styl

Napodobte trendy pánský styl společenskými kalhotami, jednoduchým bílým topem, šedým kardiganem a krásným kabátem v pudrové barvě. Doplňků volte poskrovnu, pánové si přece jen na šperky příliš nepotrpí.

Chybu neuděláte elegantním šperkem v podobě korálků, ledabyle zavázaným okolo krku a připomínajícím například kravatu.

Foto: Archiv firem

Košile, Cos, info o ceně v obchodě. Tenisky, Toms, 2680 Kč. Svetr, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Kabát, Max&Co., 16220 Kč. Náhrdelník, Mooyyy, 4500 Kč. Kalhoty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Street style

Volnočasový, trendy, moderní, nedbalý, stylový. Všechna tato označení popisují módní street style. Vyznačuje se hravostí, jednoduchostí, pohodlím a posledními módními hity. Jak na to?

Zkombinujte trendy volné kalhoty s nášivkami s dlouhým rolákovým svetrem a saténovým khaki bomberem. Na nohy nazujte kotníkové kozačky na vysokém podpatku a celek podpořte jedinečnými doplňky.

Foto: Archiv firem

Čepice, H&M, 249 Kč. Boty, Max&Co., info o ceně v obchodě. Svetr s rolákem, Reserved, info o ceně v obchodě. Bomber, Reserved, info o ceně v obchodě. Kalhoty, Levi´s, 3299 Kč. Kabelka Only, Zoot, 849 Kč.

V barvách podzimu

Panenkovské šaty nemusíte kombinovat jen s podpatky. Na podzim se je nebojte dát dohromady i se zateplenými botami, volným svetrem a džínovou bundou s extra kožíškem.

U doplňků nesahejte po klasické černé, naopak zvolte jakoukoli barvu, která připomíná spadané listí. K výrazně žlutým šatům se hodí tmavě zelená, odstíny vínové, oranžové i všechny tóny hnědé.

Foto: Archiv firem

Šála okolo krku, Roxy, 399 Kč. Boty, Roxy, 2550 Kč. Bunda, Levi´s, 3299 Kč. Šaty, Orsay, 1199 Kč. Svetr, Lindex, 999 Kč. Kabeka, Zara, 1599 Kč.

Elegantní sofistikovanost

Minisukni zdobenou tmavě červenou kostkou oblečte k obyčejnému bílému tričku nebo body, dále pak pokračujte s teplým zavinovacím kardiganem. Jaké k tomu boty? Vsaďte na trendy zavazovací kozačky po kotníky, klobouk se širokou krempou a tmavě vínový batoh.

Foto: Archiv firem

Klobouk, H&M, 899 Kč. Boty, Humanic, 1599 Kč. Batoh, Matt&Nat, info o ceně na webu. Kardigan, Orsaym 1499 Kč. Triko, Orsay, 449 Kč. Sukně, Lindex, 999 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám