„My budeme s panem Babišem sedět takhle blízko sebe?“ podivoval se ministr vnitra a první místopředseda ČSSD Milan Chovanec po příchodu do Brožíkova sálu. „Tak snad se během přenosu nepopereme,“ žertoval nejspíš ministr. 

Všechny informace o krajských volbách 2016 najdete ZDE.

Andreji Babišovi (ANO) se zase nezdála velikost stolku, u kterého seděl, a navrhnul tak, že štábu Blesku koupí nový. Petr Filala přišel na živý přenos v kravatě, která ladila s jeho „sousedem“ u stolu, Miroslavem Lidinským (ÚSVIT). Na jejich účet zavtipkoval Miroslav Kalousek (TOP 09), který pohotově utrousil: „Na náhody v politice nevěřím.“

Podívejte se na celý záznam superdebaty:

Video
Video se připravuje ...

Záznam předvolební superdebaty z 6. 10. 2016 Blesk TV


Ostrá debata o registračních pokladnách

V předvolební superdebatě politici diskutovali i o celostátních tématech. Nejostřejším z nich byla elektronická evidence tržeb, kterou se snažil uhájit ministr financí Babiš. „Zadarmo“ mu to nedal Miroslav Kalousek, Petr Fiala, ale ani další lídři. Babiš se bránil tak horlivě, až mu došly všechny karty s žolíky, kterými se politici hlásili o slovo. Další si chtěl přikoupit, jak to dopadlo? Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Hazardní hráč Babiš: Na EET vsadil v debatě Blesku všechno, podívejte se! 

A jak vypadal zbytek debaty o EET? Podívejte se na názorovou přestřelku:

Video
Video se připravuje ...

Babiš vs. ostatní: Lídři si ho "podali" kvůli EET v debatě Blesku 


Kdo si ve volbách nejvíc věří?

Kolik krajů chtějí strany ovládnout? I na to odpovídali jejich šéfové nebo místopředsedové v superdebatě. „Božskou“ museli kápnout i s tím, jakou odpovědnost vyvodí, pokud své ambice nenaplní. Půjdou v takovém případě z kola ven a udělají prostor lepším? Na věštění úspěchů se podívejte ve videu:

Video
Video se připravuje ...

Půjdou z kola ven, když prohrají volby? Ptali jsme v superdebatě Blesku Blesk TV


Jakou stranu si ve volbách vybrat?

Každý z hostů debaty dostal třicet vteřin na to, aby poslal voličům svůj vzkaz. Podívejte se, proč chtějí, abyste je volili:

Video
Video se připravuje ...

Masivní migrace nehrozí. A další vzkazy na 30 sekund od politických špiček Blesk TV

Nahlédněte do zákulisí superdebaty:
Fotogalerie
31 fotografií