10. října 2016 • 12:00

Reality show OKTAGON: Zůstaneš na vozíku, slyšel. Teď bojuje v kleci

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dnešní první díl mezinárodní MMA reality show O2 TV Sport OKTAGON nenabídne pouze úvodní seznámení se všemi účastníky, ale také jeden velmi emotivní příběh. Třiadvacetiletý Marek Bartl si v dospívání prošel peklem. Z ničeho nic ochrnul a od lékařů uslyšel děsivou zprávu: "Nemáme lék, do konce života budeš na vozíku!" Marek se však nevzdal, překonal nemoc a dnes se představí v roli drsného bojovníka, který se pokusí učinit první krok k vysněnému cíli. Stát se šampionem organizace OKTAGON MMA a získat kontrakt na téměř 300 tisíc korun!



V reality show OKTAGON, která poběží každé pondělí od 21 hodin exkluzivně na stanici O2 TV Sport, se představí čtyři zápasníci z České republiky a čtyři ze Slovenska. Jedna luxusní vila, společné tréninky a nelítostné bitvy v kleci, na to vše se můžou diváci těšit.

Hned v prvním díle se také odehraje pro jednoho z účastníků velmi emotivní chvíle. Řeč je o Marku Bartlovi. „Ve čtrnácti letech mě zasáhla neznámá nemoc. Nevěděl jsem, co se mi stalo. Ze dne na den jsem si nezapnul ani knoflík u riflí, nemohl jsem jít na záchod. Po celém těle jsem cítil strašnou bodavou bolest,“ vypráví rodák z Přerova.

Už nikdy nebudeš chodit, slyšel Bartl od lékařů. Teď bude bojovat v reality show OKTAGON o titul v MMA
Video se připravuje ...

„Po nějaké době doktoři řekli, že nemají lék a do konce života budu na vozíku,“ líčí těžké životní chvíle Marek Bartl. „Řeknu to takhle, chtěl jsem se zabít. Neměl jsem důvod žít na tomhle světě. Bylo to strašné. Říkáte si, co z toho života vlastně máte,“ klade si otázku bojovník Bartl.

Nad vodou ho držel jeho nejlepší kamarád, který ho motivoval a věnoval se mu. Snažil se nastínit lepší stránky budoucnosti a udržovat optimismus. A čekání na zázrak se vyplatilo. „Jak to nečekaně přišlo, tak stejně rychle odešlo. Najednou byl konec. Doktoři mi řekli, že za to mohl růstový syndrom, protože jsem hodně rychle vyrostl. Tělo to nestíhalo a klouby stagnovaly,“ vysvětluje Marek Bartl, jenž bude první z českého týmu, který se v této show z produkce O2 TV postaví do tzv. klece.

Pro Marka začal úplně nový život a také cesta za splněním jednoho velkého snu. Stát se profesionálním sportovcem. „Chci lidem ukázat, jaký je MMA krásný sport, jak je náročná příprava, fyzická i psychická. Nechám tam úplně všechno, co v sobě mám,“ dodává odhodlaně Marek Bartl.

Podaří se mu probojovat pyramidou až do samotného finále? Jak dopadne jeho velký sen o šampionovi v MMA? To poodhalí již dnes premiérový díl reality show O2 TV Sport OKTAGON.

Jedinečná reality show Oktagon! Nechte se vtáhnout do světa MMA
Video se připravuje ...

V reality show OKTAGON se utkají čeští a slovenští MMA bojovníci
V reality show OKTAGON se utkají čeští a slovenští MMA bojovníci

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud