Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletá anglická modelka Iskra Lawrence je se svou velikostí 42 přesně něco mezi klasickými a plus-size modelkami. Ve středu ji čekalo focení v kalifornské Santa Monice a sympatická Iskra si jej náramně užívala. Mohla se totiž vrátit do dětských let a blbnout s kolegyněmi, jak se jí zachce, a u toho si ještě pochutnávat na cukrové vatě. Taková práce je prostě radost!

Rozverné focení bylo pro novou plavkovou kolekci značky Aerie, působící pod americkou značkou American Eagle Outfitters. Aerie, jejíž doménou je rovněž spodní prádlo a Lawrence je její hlavní tváří, se specializuje na produkty pro ženy všech velikostí a působí na trhu už deset let. Modelka je zároveň ambasadorkou neziskové organizace NEDA, zaobírající se prevencí poruch příjmu potravy.

Tato 175 centimetrů vysoká rodačka z Worchesteru byla v patnácti reprezentantkou juniorů v plavání a dodnes má ke sportu blízko. Na její postavě je to ostatně znát. Přestože není žádná vychrtlina, její tvary i pokožka jsou pevné a sexy. Možná i proto se brání označování plus-size modelka.

Líbí se vám křivky Iskry Lawrence?
Jednoznačně! Takhle mají vypadat všechny ženy.
66,7 %
Její postava je v normě.
11,1 %
Plus-size modeling neuznávám. I Iskra Lawrence je na můj vkus příliš silná.
22,2 %
Celkem hlasovalo 32696 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám