Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Vendula Svobodová Pizingerová prožívá novou etapu svého života. Je šťastnější než s Karlem Svobodou?

Vendula prožívá novou etapu života. A je podle všeho mnohem šťastnější než ta s Karlem Svobodou.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 13 fotografií
Vendula Svobodová Pizingerová (44) před více než rokem řekla ano svému o šestnáct let mladšímu manželovi Josefu Pizingerovi. Spojuje je plno společných zájmů, jako například cestování nebo procházky do přírody. Převážně jde stále spíše o ty aktivity sportovní.

Vendula Svobodová Pizingerová se již dříve zmínila, že její nynější manžel je syn její nejlepší kamarádky. Prý to bylo to krizové období a asi rok spolu nemluvily Nyní je vše už v pořádku a Vendula vedle svého mladšího muže jen kvete.

Oba mají rádi humor a rádi pomáhají skrz nadaci Kapka Naděje druhým. Dnes je Vendulin manžel dokonce i hrdým dárcem kostní dřeně. „Prohraná sázka, která padla na koncertě Kapky Naděje! A můj muž je rázem v registru dárců kostní dřeně,“ pochlubila se Vendula.

V těchto dnech je tento manželský pár na dovolené v Thajsku, kde si užívají především místní kuchyni. Někdo je odpůrcem velkých věkových rozdílů ve vztazích, ale podle všeho je pro Vendulu o šestnáct let mladší Josef trefou do černého. Ani si nepamatujeme, kdy naposledy takto zářila. A s Karlem Svobodou to zas až tak moc nebylo. To víte, ti přelétaví umělci...

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy