Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

KÁMOŠI JAK HROM: Leoš Mareš podporuje v hubnutí parťáka Patrika Hezuckého. Začal na sobě tvrdě dřít!

KÁMOŠI JAK HROM: Leoš Mareš podporuje v hubnutí parťáka Patrika Hezuckého. Začal na sobě tvrdě dřít!
Zdroj: Facebook.com
+ Další 2 fotografie
Znají se dvacet let, pracují spolu, jsou to velcí kámoši. Proto se už moderátor Evropy 2 Leoš Mareš (40) nedokázal koukat, jak se jeho parťák ze stejného rádia Patrik Hezucký (46) doslova prožírá k morbidní obezitě. A aby ukázal, že v něm má opravdu obrovskou podporu, začal na sobě dřít ještě víc, aby Patrika motivoval.

Když se na váze ukázalo číslo 129,9, tak už došla Leošovi trpělivost. Přeci nemůže kámoše nechat se ujíst k smrti. Sám Patrik uznal, že takhle to dál nejde, a rozhodl se, že na své postavě zapracuje. Přestal se přejídat a přidal k tomu pohyb.

Bohatý moderátor se ukázal jako správný parťák a šel Hezuckému příkladem. Sice doteď už hodně sportoval, na zdravý životní styl ho přivedla přítelkyně Monika Koblížková (34), ale teď začal makat o dost víc, v posilovně je jako doma a chtěl by nabrat nějakou tu svalovou hmotu

Patrik je rád, že ho někdo tak podporuje a věří, že zase bude vypadat k světu a uvidí si na nohy. Teď mu to přes to obrovské panděro šlo opravdu jen ztěžka. Ale to se prý změní. Kdyby náhodou měl chuť s tím seknout a vrátit se opět k fastfoodům, tak tu má Leoše, který ho padnout na dno nenechá To by pak měli "tichou domácnost".

Uvidíme za měsíc, jak se snažení vyplácí. Největší zkouškou pro Patrika budou rozhodně vánoční svátky To už nebude mít Mareše za zadkem, bude muset spoléhat na vlastní vůli.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy