První krizi v manželství měli už před pěti lety. Ale pak Jana zjistila, že má rakovinu prsu, a tak nějak se vše urovnalo. „Než jsem onemocněla, tak jsme měli krizi a uvažovali o rozchodu. Ale ustáli jsme to. Nevím, zda to bylo mou nemocí, ale prostě se vše vrátilo do starých kolejí,“ řekla Blesk.cz Ridiho manželka, která rakovinu porazila, ale doposud podstupuje hormonální léčbu.

Před dvěma lety oběma došel dech a na rovinu si přiznali, že jejich manželství je u konce. Sice společně žili v domě za Prahou, ale jako manželé nefungovali. Spíš pracovali a především se starali o syna Giacoma.

„Před malým jsme nic netajili a udělali jsme dobře, protože náš rozchod vzal rozumně. Jedinou jeho starostí je, zda jsem v pohodě a netrápím se. Od nemoci má o mě hrozný strach,“ svěřila se Jana, která se se synem od manžela v září odstěhovala do bytu na Prahu 6. Giacomo na téhle Praze chodí do školy, takže oběma šlo o to, aby syn nemusel se změnou domova měnit školu.

Nikdo třetí v tom není, naše manželství prostě skončilo. Po dvaceti letech jsem zjistila, že každý máme úplně jiné zájmy a že už si nemáme co říct. Paradoxně teď máme daleko lepší vztah. Jako by se oběma ulevilo. Oficiální rozvod neřešíme, ale není to tak, že si necháváme zadní vrátka,“ dodala sympatická blondýnka, která i se synem nechyběla na žádném kole StarDance. „Strašně jsme mu fandili a pro všechny bylo překvapením, jak daleko se dostal. Už to, že došel do osmého kola, je pro něj vítězství. Opravdu s Luckou hodně dřeli,“ míní Jana, která má syna ve vlastní péči, ale kdykoliv Manu chce, tak ho může navštívit nebo si ho vzít k sobě.

„Pravda, netráví s malým tolik času, kolik by chtěl, protože je pořád ve své nové restauraci Manu, ale já to chápu,“ dodala Ridi.

Video
Video se připravuje ...

Ridi přiznal, proč hrozí rozvod: Zanedbal jsem rakovinu své ženy! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
16 fotografií