Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Třinec a Litvínov drží krok s vedoucím Libercem, Kometa je v krizi

Praha - Na čtvrteční vítězství libereckých Bílých tygrů zareagovali nejlepším možným způsobem hokejisté Třince a Litvínova. Po triumfech nad Vítkovicemi, respektive Pardubicemi, snížili manko na extraligového lídra. Nadále se naopak trápí brněnská Kometa, která padla v Olomouci a patří jí čtvrté místo. Šestou výhrou za sebou poskočila na pátou příčku Sparta. Chomutov přetlačil Hradec Králové 5:4 po prodloužení.    

Utkání Třinec - Vítkovice
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Liberec - Mladá Boleslav 2:1 po prodloužení

Přesná trefa Ondřeje Vitáska ve 4. minutě prodloužení rozhodla o dalším vítězství extraligového lídra z Liberce. Lépe nicméně začala Mladá Boleslav, která se zásluhou reprezentačního útočníka Hyky dostala do vedení. Úřadující šampioni ale průběh utkání otočili. Vyrovnání obstaral brilantně provedeným blafákem Bartovič a těsně před koncem prodloužení stanovil konečný stav Vitásek.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/344725-vedouci-liberec-udolal-mladou-boleslav-v-prodlouzeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Liberec porazil Boleslav a zvýšil svůj náskok v čele tabulky

Třinec - Vítkovice 3:2 po prodloužení

Sté moravskoslezské derby nabídlo dramatický vývoj utkání od začátku až do konce. V základní hrací době nebylo o vítězi duelu mezi Třincem a Vítkovicemi rozhodnuto, na řadu tak přišlo prodloužení. Úspěšnější byli nakonec Oceláři, kteří díky přesnému zásahu Jakuba Petružálka zdolali Vítkovice 3:2.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344771-jubilejni-moravskoslezske-derby-ovladl-trinec-v-prodlouzeni-se-trefil-petruzalek/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Vítkovice

Sparta Praha - Plzeň 2:1 

Vítězná šňůra hokejistů pražské Sparty nekončí. Tentokrát doma nezaváhali s trápící se Plzní, kterou zdolali 2:1. Gólem a asistencí prokázalo stoupající formu duo Lukáš Klimek-Petr Vrána. Celek z O2 areny triumfoval pošesté za sebou a poskočil na páté místo, Plzeň naopak klesla. Momentálně okupuje jedenáctou příčku.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/344777-dvojice-klimek-vrana-zajistila-sparte-seste-vitezstvi-v-rade/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Plzeň

Olomouc - Kometa Brno 5:2

Listopadová krize hokejistů Komety pokračuje. Brněnský celek prohrál šesté z posledních osmi extraligových střetnutí. Tentokrát se hráči z moravské metropole museli sklonit před Olomoucí, které podlehli 2:5. Domácí Hanáci rozhodli o zisku plného počtu bodů třemi góly ve druhé třetině. Gólem a asistencí pomohli k vítězství bek Martin Vyrůbalík s útočníkem Jurajem Mikúšem.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/344779-olomouc-si-vyslapla-na-favorizovanou-kometu-vyhrala-5-2/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Kometa Brno

Chomutov - Hradec Králové 5:4 po prodloužení

S cílem zlomit sérii bez vstřeleného gólu vstoupili hokejisté Chomutova do utkání proti Hradci Králové. Dva zápasy trvající gólový půst ukončili a pátý celek extraligové tabulky porazili 5:4 po prodloužení, přestože ještě čtyřicet vteřin před koncem prohrávali 3:4. Rozhodující trefu si připsal David Kämpf, který skóre utkání otevřel i uzavřel.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/344767-chomutov-ukoncil-streleckou-mizerii-hradec-zdolal-5-4-v-prodlouzeni/)

Pardubice - Litvínov 2:3

Litvínovští hokejisté uspěli v Pardubicích a poskočili na třetí místo. Východočeši se naopak po prohře propadli na předposlední příčku. Do utkání vstoupila lépe Verva. V šesté minutě otevřel skóre Hořava. Dynamo pak zásluhou Klimenta vyrovnalo, ale sedm minut před koncem vrátil vedení zpět na stranu Litvínova Robin Hanzl. Během závěrečné power play skórovaly oba týmy, což nakonec vyústilo v konečný stav 2:3.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344781-litvinov-pretlacil-pardubice-3-2-a-posunul-se-na-treti-misto/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Litvínov

Zlín - Karlovy Vary 1:0

Souboj pravdy mezi posledním a předposledním celkem extraligy skončil hubeným vítězstvím domácího Zlína. Berani utnuli proti Karlovým Varům dlouhou sérii neúspěchů přesným zásahem lotyšského intarnacionála Bukartse z 25. minuty. Vzhledem k zisku plného počtu bodů a porážce Pardubic poskočili na dvanácté místo tabulky. Čistým kontem zazářil brankář Kašík.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/344782-bukarts-jedinym-golem-rozhodl-a-zlin-po-osmi-porazkach-zabral/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články