Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Liberec padl a Třinec je mu na dostřel. Prohrála i Sparta, Litvínov či Kometa

Praha – Už jen jeden bod od sebe dělí vedoucí Liberec a Třinec. Zatímco obhájce titulu nezvládl svůj duel na půdě Plzně a odvezl si porážku 2:5, Slezané se podruhé v řadě radovali z výhry v prodloužení. Pardubice v něm zdolali 3:2. Velký výprask dostal třetí Litvínov. V Olomouci padl 1:7. Těžkou krizi potvrdila Kometa. Brňané znovu prohráli, tentokrát ve Zlíně 3:4. Nedařilo se ani Spartě, která doma v prodloužení podlehla Vítkovicím 3:4.

Plzeň - Liberec 5:2

Libereckému brankáři Romanu Willovi se po delší době nepovedlo utkání a po čtyřech inkasovaných brankách od hokejistů Plzně v rozmezí necelých sedmi minut na začátku druhé třetiny opustil brankoviště. Západočeši si náskok pohlídali a nakonec porazili Bílé Tygry 5:2. Dva góly vstřelil nejlepší střelec Škody Dominik Kubalík. 

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344900-plzen-vyhnala-willa-z-branky-zapadocesi-prehrali-liberec-5-2/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Liberec

Třinec - Pardubice 3:2 PP

Během dvou dní dvě výhry v prodloužení. Hokejisté Třince po Vítkovicích udolali v extra pětiminutovce také Pardubice a po triumfu 3:2 ztrácí na vedoucí Liberec už jen bod. Hlavní měrou se na triumfu Slezanů, kteří Dynamo zdolali i potřetí v sezoně, podílel David Nosek, jenž nejprve ve třetí třetině vyrovnal a poté si připsal i vítězný zásah.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/344891-trinec-zdolal-i-pardubice-az-v-prodlouzeni-a-priblizil-se-vedoucimu-liberci/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

Zlín - Kometa Brno 4:3

Když už krize, tak tedy pořádná. To znovu potvrdili hokejisté Komety. Tým, který na začátku ročníku drtil soupeře za soupeřem, se zadrhl a připsal si už sedmou porážku z posledních devíti střetnutí. Tentokrát nad síly Brňanů byl Zlín. Berani doma svého soupeře porazili 4:3 a zaznamenali druhý triumf v řadě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/344895-trapeni-komety-nekonci-brnane-prohrali-take-ve-zline/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Kometa Brno

Olomouc - Litvínov 7:1

Dva týmy z první čtyřky si během dvou dní mezi svoje úlovky zapsali hokejisté Olomouce. Po výhře nad Brnem si vyšlápli také na Litvínov, kterému uštědřili pořádný výprask 7:1. Domácí tak potřetí za sebou před vlastními fanoušky naplno bodovali, Verva prohrála v této sezoně stejným výsledkem již v 7. kole právě v Brně. Litvínov z osmi porážek, jež v dosavadním průběhu sezony utrpěl, prohrál šestkrát minimálně tříbrankovým rozdílem.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/344901-olomouc-si-vyslapla-i-na-dalsi-tym-z-cela-litvinovu-dala-sedmigolovy-vyprask/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov

Sparta Praha - Vítkovice 3:4 PP

Série extraligových výher v řadě hokejistů Sparty se zastavila na čísle šest. Vítěznou jízdu Pražanů, kteří nastoupili v retro dresech k oslavám osmdesátého výročí nejvyšší soutěže, uťaly Vítkovice, které v O2 areně triumfovaly 4:3 po prodloužení. Rozhodující trefu zaznamenal Ondřej Roman. Ostravané tak zdolali svého soka i potřetí v sezoně.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/344879-sparta-v-retro-dresech-prisla-o-serii-vyher-vitkovice-rozhodly-v-prodlouzeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Vítkovice

Hradec Králové - Mladá Boleslav 3:1

Brankář Patrik Rybár a obránce Jake Newton se největší měrou zasloužili o vítězství Hradce Králové 3:1 nad Mladou Boleslaví. Gólman Východočechů si připsal 28 zákroků z 29 střel, americký obránce zase vstřelil dvě branky vítězů. Pojistku přidal v závěru Bedřich Köhler. Královéhradečtí se tak vrátili na pátou příčku před Spartu, devátá Mladá Boleslav má už jen pětibodový náskok před jedenáctou Plzní.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344902-rybar-a-newton-se-stali-hlavnimi-strujci-triumfu-hradce-nad-boleslavi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Mladá Boleslav

Karlovy Vary - Chomutov 4:5 SN

Ačkoli prohrávali v Karlových Varech 1:3 po první třetině a deset vteřin před koncem 3:4, dokázali hokejisté Chomutova nakonec slavit vítězství. Před koncem základní hrací doby vyrovnal Juraj Valach a Piráti nakonec o triumfu 5:4 rozhodli v samostatných nájezdech díky Davidu Kämpfovi. Ze západu Čech si tak vezou dva body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/344897-chomutov-po-srovnani-v-poslednich-sekundach-zvitezil-ve-varech-na-najezdy/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Chomutov

Hlavní zprávy

Nejčtenější články