Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) je v dokonalé kondici. Maminka syna Lucase a dcery Lindy je na roztrhání, vedle rodiny má práci na Nově a nezastaví se. I díky pracovnímu zápřahu se pyšní skvělou postavou, kterou předvedla i na Mallorce, kam společně s Reyem Korantengem vyrazili testovat novou Škodu Kodiaq.

Po dlouhé době odletěla bez dětí. "Hlídají je rodiče a moc si to všichni užívají. Posílají mi, kde všude jsou, mají parádní program," řekla Super.cz Lucie, která dětem během zpátečního letu nakoupila různé sladkosti i adventní kalendáře. Vánoční čas si s dětmi velmi užívá už nyní.

"Je to s dětmi intenzivnější. Prožívám to trojnásobně. Vánoční výzdobu jsem dělala na první adventní neděli, vyráběla jsem adventní věnec. Celá rodina jsme se sešli na zapalování věnce. Měli jsme punč, svařák, vyloženě si to užíváme," řekla Super.cz Lucie.

Během Vánoc vůbec neřeší kila navíc a dopřává si. "Jídlo miluju, cukroví hlavně. Pak to začnu řešit na jaře, kdy člověk už začne přemýšlet, že půjde do plavek," usmívá se moderátorka.

Víkend na Mallorce si s kolegou vychutnali. Z nové škodovky je Lucka nadšená. "Řídí se naprosto skvěle. Já jsem fanouškem aut SUV, jako máma se v takovém s dětmi cítím bezpečněji. A jako každou ženskou mě samozřejmě zajímalo, jak vypadá. A Kodiaq se mi vyloženě líbí," pochválila nový vůz.

Lucie je prý dobrá řidička, za volantem zatím sama nepochybila. "Řídím už opravdu dlouho, snažím se jezdit bezpečně, mám děti. Nehodu jsem měla jednu, ne mojí vinou. Na křižovatce jelo auto na červenou a narazilo do mě. Měla jsem hrozné štěstí, že se mi nic nestalo, auto bylo na odpis. Byl to velký náraz, byla jsem v šoku," dodala Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám