Verešovou prý práce návrhářky bavila. „Je to pro mě velká výzva. Sama jsem měla pocit, že mi chybí v šatníku dost originálních, ale univerzálních šatů, které bych využila jak na moderování, tak třeba na večeři. A z výsledku jsem sama nadšená,“ raduje se Verešová, která svoji kolekci připravila s kamarádkou, módní návrhářkou Zuzanou Lešák Černou.

„Spojily jsme síly a vznikla kolekce Black Eve. Jsem moc ráda, že Zuzka nabídku přijala a já se tak mohla dostat na druhou stranu barikády. Potřebovala jsem k sobě někoho, kdo dostane mé nápady do reálné podoby. Ví, co funguje, co jde ušít, naopak co je naprostý nesmysl. Hodně si hrajeme s materiály. Chci, aby kolekce byla čistá, aby vynikla žena,“ vysvětluje Verešová, která na své první módní přehlídce modely sama předvedla. A že se bylo na co dívat. Andrea předvedla své vnady i nohy až do nebe.

A kolik stojí šaty z kolekce Andrey Verešové a Zuzany Lešák Černé? „Kolem dvou tisíc se už šaty dají koupit, večerky jsou kolem patnácti tisíc. Výtěžek jde na Nadační fond Andrey Verešové pro děti ze sociálně slabších rodin, zakoupením šatiček tak ještě klientky nebo klienti pomůžou dobré věci,“ dodala Verešová.

Modely Andrey Verešové a Zuzany Lešák Černé předvedla řada známých krásek v čele s manželkou Vaška Noida Bárty Gabrielou Dvořákovou a finalistkami České Miss Kateřinou Votavovou a Veronikou Kašákovou.

Fotogalerie
10 fotografií