Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz E Coupé 2017 na prvním videu

Michal Fokt
Diskuze (6)
Kupé na bázi aktuálního éčka W213 je na spadnutí a Mercedes ukazuje na teaserovém videu pár detailů.

Předpokládá se, že Mercedes-Benz představí v půlce ledna na detroitském autosalonu novou generaci kupé třídy E a napovídá tomu i předvánoční načasování prvního teaserového videa, které si teď můžete prohlédnout. Spojené státy jsou největším odběratelem velkých kupé, dávalo by to tedy smysl. Ale i kdyby premiéra proběhla náhodou až v březnu v Ženevě, faktem je, že debut na spadnutí.

Aby nás Mercedes patřičně navnadil, vypustil do světa první video, ukazující pár detailů dvoudveřového auta a to včetně předních světlometů, masky a zadních svítilen, dá se tedy říci, že tajemstvím zůstává pouze silueta, ale u trojcípé hvězdy si můžete být jistí, že bude na auto radost pohledět.

Zatím to vypadá, že největší změnou oproti sedanu a kombi, nepočítáme-li štíhlé zadní svítilny a masku chladiče bez lamel, budou přepracované výdechy ventilace v palubní desce, které se pyšní turbínovým designem.

Michal Fokt
Diskuze (6)
Avatar - Londonbridge
12. 12. 2016 10:52
Re: hmmm.....
Pekne ale nastve to vystupovanie a odsuvanie sedaciek ak tam chce sediet niekto obcas aj v zadu...To mas ako s tymi sklopnymi zadnymi sedackami za priplatok... Vcera som kupoval stromcek a nevsunul by som ho tam bez sklopnych sedaciek ktore boli vyuzite 3 x v roku...Zalezi ako casto das niekoho na zadne sedadla... u mna to je asi jedno sedi tam syn ktory tam ma tv v sedadlach na ktore aj tak necumi a je mu v aute spatne potom obcas manzelka tam ak nahodou zrychlim rychlejsie ako 10 s na stovku tak je jej tiez spatne...Mozno by mali skusit public transport aj ked metro vlacik tiez zrychluje slusne... >:D
Avatar - CHerokee
11. 12. 2016 18:07
Re: Zmena
Souhlasím, drsněji řezané tvary minulých generací, kdy šlo jasně poznat, o jakou šlo třídu, se mi líbily více. Snad s výjimkou S Klasse. U Éčka pak byly nejhezčí verze předešlé s oddělenými světlomety, které nyní s menším úspěchem kopíruje Octavia.
Avatar - Ja Prvni 123
11. 12. 2016 16:19
Re: Zmena
Hmm... a k tomu všemu "změknutí" směrem k čínskému vkusu.
:-(

Technicky pořád dobrý, ale na pohled se mi minulé generace líbily víc.
11. 12. 2016 15:47
Zmena
Podle toho jak sleduji mb tak si musime predtavit je C cupe o par cisel vetsi.ale treba se nebudu mit pravdu. Bohuzel se da velice tezko odlisit C od E a od S.je to podle me velka skoda
Avatar - maxi!
11. 12. 2016 15:47
hmmm.....
tak asi menim nazor - a radsej coupe! :-!